1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖREVİNİZE SON VERİLDİ DENİLMİŞTİ!
GÖREVİNİZE SON VERİLDİ DENİLMİŞTİ!

GÖREVİNİZE SON VERİLDİ DENİLMİŞTİ!

Gerginlik belediye başkanının müdahalesiyle son buldu!

A+A-

 

Girne Belediyesi Temizlik Şubesi’nde görev yapan Kemal Kalyoncu ve Umut Dönmezer’e yine ayni şubede sorumlu olarak görev yapan Cem Ayken tarafından “Görevinize son verildi” denildiği iddiasıyla yaşanan gerginlik belediye başkanının müdahalesiyle son buldu. Görevlerine son verildiğini iddia eden iki çalışan dün iş başı yaptı.

Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü, dün sabah Kemal Kalyoncu ve Umut Dönmezer’i odasına çağırarak sorunları dinlediğini ve ardından bu iki personelin iş başı yaptığını anlattı.

“Kimse işten durdurmadı”

Güngördü, Dönmezer ve Kalyoncu ile yaptığı görüşmede bir sıkıntı olduğunda kendisiyle ya da temizlik şubesi şube amiriyle görüşebileceklerini söyleyip, “Bölümünüzün değişmesini istiyor musunuz” diye sorduğunu kaydetti. Bunun üzerine he ikisinin de bölümleri de kalmak istediğini belirten Güngördü şu şekilde konuştu:

“Eğer pazar günü böyle bir sorun yaşanmışsa benim evim Girne’de, şube amirinin de evi Girne’de, her ikimizin evine gelip sorunları anlatabilirlerdi. Ancak ailelerine anlattılar ve bazı üzücü olaylar yaşandı. Belediye içinde huzursuzluk yaşandı.”

Felek: Kraldan çok kralcı var

Devrimci Genel İş Sendikası Başkanı Hasan Felek ise belediye başkanı ile görüşme yaptığını ve sorunun aşıldığını anlattı.

Sorunun temelinde belediye de kraldan fazla kralcı olması olduğunu kaydeden Felek, “Belediye başkanının iyi niyetli yaklaşımı ile sorun çözüldü” dedi.

 

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.