1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. GÖSTERİYİ İZLEMEK İÇİN EŞİ KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ
GÖSTERİYİ İZLEMEK İÇİN EŞİ KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ

GÖSTERİYİ İZLEMEK İÇİN EŞİ KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ

Ünlü isim,16 Yıl aradan sonra evlilik yıldönümünde sahneye çıktı ve..

A+A-

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Bodrum Bale Festivali, Bach Alla Turca gösterisi ile devam etti. Samsun Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen gösteride ünlü manken ve eski balerin Çağla Şikel de 16 yıl aradan sonra evlilik yıldönümünde bale yaptı.

Bodrum kalesi kuzey hendeğinde düzenlenen bale festivalinde birçok ünlü isim izlemek için yerlerini aldı. İzlemeye gelenler arasında Çağla Şıkel'in kocası ünlü müzisyen Emre Altuğ, gazeteci yazar Can Dündar, Tiyatro oyuncusu ve sunucu Melek Baykal, Modacı Hakan Akaya ve yaklaşık 1300 bale sever katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Gösteri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Emre Altuğ, bayramda yapılan sahne tekliflerini kabul etmediğini belirterek 'Bu gösteriyi izlemek için konserlere çıkmadım. İki gün boyunca gösteriyi izleyeceğim. Bizim bugün evlilik yıldönümümüz. Yarın muhtemelen bir kutlama yaparız' dedi.

Gösterinin ilk perdesinde ünlü koreograf Mehmet Balkan, Marco Cantalupo ve Katarzyna Gdaniec tarafından dekor ve kostümleri tasarlanarak sahneye konulan 'Konçerto' bölümü bale gösterisi yapıldı. İkinci perde de eserin tamamına da adını veren ve 30 dansçının sahne aldığı gösteride eski balerin Çağla Şikel de 16 yıl aradan sonra dans etti. Ünlü piyanist Anjelika Akbar'ın piyano ve oryantal perküsyonlarla süslediği gösteride kadın erkek ilişkileri dansla anlatıldı.

KUZEY ANNESİNE ÇİÇEK BIRAKTI

Gösterinin sonunda annesini izlemeye gelen Kuzey, babası Emre Altuğ ile birlikte annesini tebrik etmek için sahneye çiçek bıraktı. Seyirci tarafından ayakta alkışlanan gösteri beğenildi. Seyirciler arasında yer alan Melek Baykal gösteriyi çok beğendiğini ve Çağla Şıkel'e balenin çok yakıştığını ifade etti.

Gazeteci yazar Can Dündar ise Bodrum'da bale festivali düzenlenmesinden dolayı kıvanç duyduğunu ve gösterinin çok güzel olduğunu belirtti.

Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.