1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. GÖZALTI ÖNCESİ... 1 MİLYONLUK HEDİYE
GÖZALTI ÖNCESİ... 1 MİLYONLUK HEDİYE

GÖZALTI ÖNCESİ... 1 MİLYONLUK HEDİYE

Gözaltı öncesi... 1 milyonluk hediye

A+A-

Yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan Reza Zarrab, eşi Ebru Gündeş'e yılbaşı hediyesi 1 milyon TL'lik tablo aldı.

Sanat eserlerine büyük ilgi gösteren sanatsever ve koleksiyonculardan oluşan 500'ü aşkın isim katıldığı müzayedede, katılımcıların bayrakları birbiriyle yarıştı. Yarışanlardan biri de 'yolsuzluk' operasyonunda gözaltına alan Reza Zarrab oldu. Zarrab, böylelikle eşi Ebru Gündeş için aldığı milyonluk hediyelere birini daha eklemiş oldu.

KOCASI TUTUKLANDI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

1 MİLYON LİRALIK YILBAŞI HEDİYESİ

Müzayedenin en değerli eseri Nazmi Ziya'nın 'Sanatçının Evi' konulu tablosunu 1 milyon 50 bin liraya Ebru Gündeş'in eşi, iş adamı ve koleksiyoner Reza Zarrab satın aldı. Zarrab salonda alkışlanarak diğer sanatseverlerin övgüsünü kazandı. Reza Zarrab tabloyu eşi Ebru Gündeş'e yılbaşı hediyesi olarak armağan etti.

1-042.jpg

Aldığı hediyelerle sık sık gündeme gelen Reza Zarrab, daha önce Ebru Gündeş'e 40 milyona Kanlıca'da yalı, 3 milyon 750 bin liraya Sapphire'de ofis, 1 milyon Euro'ya Bodrum'dan yazlık alan Zarrab, geçen yıl da 960 bin Euro verip 'Kralların otomobili' olarak anılan, dünyaca ünlü İngiliz markası Rolls-Royce'un Phantom modelini Gündeş'e hediye etti.

Posta

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.