1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖZLERİNİ KAZA İLE AÇTILAR!
GÖZLERİNİ KAZA İLE AÇTILAR!

GÖZLERİNİ KAZA İLE AÇTILAR!

Kavşakta meydana gelen kaza korkuttu;

A+A-

Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası, büyük bir şans eseri ucuz atlatıldı.

kaza3-001.jpg

Diyalog - Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde dün sabah saatlerinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası, büyük bir şans eseri ucuz atlatıldı.

Saadet Kerçin isimli sürücünün yönetimindeki araç ile beklemeden kavşağa çıkması sonucu meydana gelen kazada yaralan olmaması yüreklere su serpti.

Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 10.30 sıralarında Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde bulunan Turunçlu kavşağında meydana geldi. Saadet Kerçin isimli sürücünün yönetimindeki NC 029 plakalı araç ile Kurudere köyünden Turunçlu köyüne girmek istediği esnada dikkatsizce anayola çıkması sonucu, o esnada Özber Kutup’un yönetiminde Gazimağusa Lefkoşa istikametinde seyreden MD 249 plakalı aracın sağ arka kısmına çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile MD 249 plakalı araç savrularak kavşakta bulunan trafik levhasına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmazken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.