1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Gözlerinize inanamayacaksınız! Bir anda cama yapıştı!
Gözlerinize inanamayacaksınız! Bir anda cama yapıştı!

Gözlerinize inanamayacaksınız! Bir anda cama yapıştı!

Bir anda elleriyle cama yapıştı! Denizin altında korku dolu anlar, kameraya böyle yansıdı

A+A-

İzlandalı bir grup jeolog, denizin altında kamerayla kaydettikleri 'yaratık' görüntüleri, izleyenleri şaşırtıyor. Belgesel olarak çekilen programda, yayınlanan kamera görüntüleri gerçek mi, yoksa kurgu mu?

Discovery Channel’da yayınlanan bir belgesel, dünya çapında büyük ilgi gördü.  İzlandalı bir grup jeolog, petrol aramak için deniz altına indiler,  denizin altında garip sesler duydular. Şimdiye kadar deniz altında hiç duyulmayan bir ses… Deniz bilimcilerinin bile hiç rastlamadığı bu sesin ne olduğunu araştırmak için bir grup jeolog denizaltıyla okyanusun derinlerine indi. Su altında sesi bir kez daha duyan araştırmacılar, kamerayla kayda başladı. O anda elleriyle cama dokunan yaratık, izleyen herkesi şok etti.

Videolu Kanıtlara ve bilim adamları ve bir askeri personelin itiraflarına dayanılarak kanıtlanmaya çalışan denizkızları aslında denizde milyon yıllardır yaşayan suda yaşayan bir insan türü olarak düşünülüyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

28128404.jpg

GÖRÜNTÜLER KURGU MU?
Birçok hükümetin bunu bilip de gizlediği iddia edilen belgesel çok fazla ses getirdi. Bir süre sonra yayıncı kuruluş belgeselin kurgu olduğunu söylese de bir çok insan, Discovery Channel’ın, hükümet baskısından ötürü görüntüleri ‘kurgu’ diyerek yalanladığını düşünüyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.