1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖZÜ DÖNDÜ!
GÖZÜ DÖNDÜ!

GÖZÜ DÖNDÜ!

Gözü döndü

A+A-

 

Gözü döndü

Arabasını Ozan Sülün’ün üzerine sürerek, öldürme girişiminde bulunmakla suçlanan Nihat Gürler tutuklandı

İskele’ye bağlı Ziyamet köyüne önceki gün gerçekleşen olay bölgede korku ve endişeye yol açtı.

Arabasını, aralarında husumet bulunan Ozan Sülün’ün üzerine süren ve çarparak yaralanmasına yol açan Nihat Gürler, polisin geniş çaplı operasyonu sonrasında yakalandı. Sanık Gürler dün tutukluluk maksatlı İskele Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılırken, Ozan Sülün yaralı vaziyette Gazimağusa hastanesi’ne kaldırıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polis çavuşu Erdal Dal, zanlının 23 Aralık Çarşamba günü Ziyamet köyü içerisinde Atatürk Caddesi üzerinde yönetimindeki GZ 277 plakalı aracı öldürmek kastı ile Ozan Sülün isimli şahsın üstüne sürerek çarptığını söyledi.

Zanlının konu şahsa çarptıktan sonra aracı ile olay yerinden uzaklaştığını aktaran Dal, daha sonra zanlının polise giderek teslim olduğunu söyledi. Meselenin katle teşebbüs soruşturması ile ilgili olduğunu belirten Dal, yeni başlayan tahkikatın salimen yürütülebilmesi için mahkemeden süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Cenkay İnan, meselenin de ciddiyetine vurgu yaparak yeni başlayan tahkikatın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

  Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.