1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. GÖZÜNÜ KIRPMADAN ALEVLERİN İÇİNE DALDI
GÖZÜNÜ KIRPMADAN ALEVLERİN İÇİNE DALDI

GÖZÜNÜ KIRPMADAN ALEVLERİN İÇİNE DALDI

8 yaşındaki küçük kahraman

A+A-

ABD’de 8 yaşındaki Tyler Doolan, 2 çocuğu kurtardığı yangından kalan akrabalarını kurtarmaya çalışırken hayatını kaybetti.

Yangında Tyler'la birlikte amcası Steve Smith ve dedesi Louis J. Beach de hayatını kaybederken, küçük çocuğun yangının çıktığı karavana engelli amcasını kurtarmak için girdiği ifade edildi. Yetkililer, Tyler'ın yangını fark ettikten sonra akrabalarını uyandırmaya çalıştığı ve bu sırada 4 ve 6 yaşlarında olan 2 çocuğu ateşten kurtardığı belirtti. Tyler'ın amcası Joseph Breyette açıklamasında, "Tyler düşündüğümden daha cesaretli bir çocuktu. Yangının olduğu yere geri dönmesi ve amcasını oradan kurtarmaya çalışması… Bu çocuk için ne denilebilir ki? O mükemmel birisi" dedi.

Tyler'ın okuduğu okulun müdür yardımcısı olan Richard Stutzman ise açıklamasında, "Tyler, yardımsever bir çocuktu. Yüzünde her zaman bir gülümseme vardı. Tyler'ın ateşe geri girdiği ve dedesini ateşten kurtarmaya yardım ettiğini duyduğumda bu duruma şaşırmadım. O böyle bir çocuktu. Her zaman benim ve Doğu Rocherter'in kalbinde olacak. O gerçek bir kahraman" dedi.

Uzmanlar yangının elektrik sorunundan dolayı meydana geldiğini belirtirken Tyler'ın bedeninin ise engelli amcasının yatağının yakınlarında bulunduğunu belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.