1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖZÜNÜ KIRPMADAN ATEŞ AÇTI!
GÖZÜNÜ KIRPMADAN ATEŞ AÇTI!

GÖZÜNÜ KIRPMADAN ATEŞ AÇTI!

Av tüfeği ile korku saldılar!

A+A-
Değirmenlik’te arsa meselesi yüzünden çıkan kavgada silahlar konuştu
 
Suna ERDEN

Değirmenlik’te arsa meselesi yüzünden çıkan kavgada silahlar konuştu

Değirmenlik bölgesinde 9 Temmuz tarihinde arsa yüzünden çıkan kavgada silahlar konuştu. Arsasına balya koyduğu gerekçesi ile Osman Berber, eşi Hanife Berber ve arkadaşları İbrahim Demiralp’e av tüfeği ile ateş açan ve Berber çiftini hafif yaralayan Murat Şerifoğlu ile olaya karışan Osman Berber ile İbrahim Demiralp gözaltına alındı. Üç zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

GÖZÜNÜ KIRPMADAN ATEŞ AÇTI

Değirmenlik’te yaşanan olayı aktaran polis, 9 Temmuz tarihinde arsa meselesi yüzünden çıkan kavgada Murat Şerifoğlu’nun, Osman Berber’in kendi arazisi içerisine balya koyduğu gerekçesi ile Berber’e yardım için orada bulunan İbrahim Demiralp ile tartışıp kavga ettiğini söyledi. Polis, kavga esnasında evine giden zanlı Şerifoğlu’nun av tüfeğini alıp geri döndüğünü, Demiralp’a doğru 30 metre mesafeden iki el ateş ettiğini belirtti. Polis, Demiralp’ın olaydan yara almadan uzaklaştığı sırada zanlının, sesleri duyup gelen Osman Berber ve eşi Hanife Berber’e de yaklaşık 38 metrelik mesafeden iki el ateş ettiğini ve açılan ateş sonrası Osman Berber ve eşi Hanife Berber’in hafif şekilde yaralandığını ifade etti. Polis, olayın devamında ise zanlı Demiralp’ın, zanlı Berber’in evine girip ona ait tüfeği alarak zanlı Şerifoğlu’na doğrulttuğunu anlattı.

AYRI AYRI SORUŞTURMA

Polis, zanlı Şerifoğlu hakkında, “Katle teşebbüs, yaralama ve kanunsuz patlayıcı madde tüfek taşıma” zanlı Demiralp hakkında, “Kanunsuz ateşli silah tasarrufu” ve zanlı Berber hakkında ise “Adına kayıtlı tüfeğini salimen muhafaza etmeme” soruşturma yapıldığını söyledi. Zanlılar Demiralp ile Berber hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını ifade eden polis, iki zanlının teminata bağlanmasını talep etti. Polis, zanlı Şerifoğlu hakkındaki soruşturmanın ise devam ettiğini belirterek 3 gün tutukluluk süresi istedi.

İKİSİ TEMİNATA BAĞLANDI

Mahkeme, zanlı Şerifoğlu’nun 3 gün tutuklu kalmasına emir verirken, diğer iki zanlının ise teminatla serbest kalmasına karar verdi. Mahkeme, her iki zanlı için ikişer kefilin 30’ar bin TL kefalet senedi imzalaması ve yurt dışı çıkış yasağı şartları ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.
Star Kıbrıs
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.