1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖZÜNÜ KIRPMADAN SATTI!
GÖZÜNÜ KIRPMADAN SATTI!

GÖZÜNÜ KIRPMADAN SATTI!

18 ay hapis yatacak

A+A-

Girne Ağır Ceza Mahkemesi geçen yıl bir uyuşturucu operasyonunda yakalanan Mehmet Gürler’i uyuşturucu satmak suçundan suçlu buldu

Devrim DEMİR

Girne Belediyesi çalışanı Mehmet Gürler aleyhine uyuşturucu satışı suçlamasıyla Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşülen dava karara bağlandı.

Mehmet Gürler, oy birliği ile verilen kararda 18 ay hapse mahkûm edildi.

Başkanlığını Fadıl Aksun’un yaptığı, Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu ve Yargıç Temay Sağer’den oluşan heyet kararını mahkeme başkanı okudu.

 

Aksun: Gözünü kırpmadan bir gence uyuşturucu sattı

Mahkeme başkanı Fadıl Aksun, olayın 2016 yılı Mayıs ayında meydana geldiğini anımsatarak, teminata bağlanıp serbest kaldığını belirtti.

Aksun, sanık Mehmet Gürler’in menfaat sağlamak için uyuşturucu temin edip bunun karşılığında para aldığını ve uyuşturucu satarak kazanç sağladığını söyledi.

Gürler’in uyuşturucunun elden ele geçmesine vesile olduğunu en önemlisi ise bir öğrenciye gözünü kırpmadan bir gence uyuşturucu satarak kazanç sağladığına vurgu yapan Aksun, kararda bunun etken olduğuna dikkati çekti.

“Caydırıcı cezalar kaçınılmaz” 

Oy birliği ile verilen kararı okuyan Fadıl Aksun, bu tip suçları işleyenlere caydırıcı cezalar verilmesi gerektiğine bir kez daha vurgu yaparak, suçların bu yolla engellenebileceğini kaydetti. Aksun, Gürler’i yargılandığı davalardan suçlu bularak 18 ay hapse mahkûm ettiklerini açıkladı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.