1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖZYAŞLARI SEL OLDU
GÖZYAŞLARI SEL OLDU

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Gözyaşları sel oldu

A+A-

Ani rahatsızlıklar sonucu önceki gün Halil Durak, Ayşe Hasan Arabacı ve Rezvan Kurşiniler’i kaybeden ve yasa boğulan İskele, dün Halil Durak ile Ayşe Hasan Arabacı’yı son yolculuğuna uğurladı.  Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip İskele Kabristanlığında toprağa verilen Halil Durak ve Ayşe Hasan Arabacı’nın cenaze törenine yoğun katılım oldu.

Halil Durak’ın oğlu Ahmet, kızı Fahriye ile Ayşe Hasan Arabacı’nın oğlu Mahmut Arabacı ve gelini Akile Arabacı’nın acısının yüzünden okunduğu cenaze töreninde, göz yaşları sel oldu.  Aileler büyük bir hüzün ile taziyeleri kabul etti.

 

Kara gün

Aynı gün içerisinde üç tane değerli insanı kaybettiklerini söyleyen İskeleliler, geçtiğimiz Perşembe gününün kendileri için kara bir gün olduğunu ifade etti. Ayşe Hasan Arabacı ve Halil Durak’ ın çok sevilen insanlar olduğunu belirten  cenaze törenindeki İskeleliler, bugün toprağa verecekleri Rezvan Kurşiniler’in ise yerinin doldurulamayacağını kaydetti.

Kurşiniler bugün defnedilecek

Yine geçtiğimiz gün hayatını kaybederek İskele ve tüm yurdu yasa boğan Kurşiniler grubunun kurucularından değerli müzisyen Rezvan Kurşiniler’in ise bugün son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. Kurşiniler, İskele Camisinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazına müteakip İskele Mezarlığında defnedilecek. Kıbrıs’ın sevilen sanatçılarından olan Kurşiniler’in bugünkü cenaze törenine ülkenin dört bir yanından katılım olması bekleniyor.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.