1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖZYAŞLARI SEL OLDU
GÖZYAŞLARI SEL OLDU

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Gözyaşları sel oldu

A+A-

Nadire BAHADİ

Akçay- Güzelyurt anayolunda önceki gün saat 10:00 sıralarında meydana gelen üzücü trafik kazasında hayatını kaybeden henüz 20 yaşındaki İpek Mısırlı son yolculuğuna uğurlandı. Mısırlı için dün İsmail Safa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Genç kızın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığı’na defnedildi. Mısırlı’nın cenaze töreninde ailesi ve sevenlerinden oluşan kalabalık cami avlusuna sığmazken, zamansız hayatını kaybeden genç kızın cenazesinde feryatlar yürekleri dağladı.

Mısırlı ailesi yaşanan talihsiz kazada kızları İpek’in ölümü ile perişan oldu. Aynı kazada ağır yaralanan oğulları Berk’in bir an önce sağlığına kavuşması için dualar eden aile kızları İpek’i kaybetmenin derin acısını yaşadı. Genç kızın cenaze töreninde anne Sergül Mısırlı ayakta durmakta güçlük çekerken, baba Mahmut Mısırlı ise ailesinin desteği ile kızı için son görevini yerine getirebildi. İpek Mısırlı’nın cenaze töreninde feryatları yürekleri dağladı, genç kız için göz yaşları bir an olsun dinmedi. Abi Yaşar Mısırlı ise kız kardeşi için son görevini yerine getirebilmek için metanetini korudu. Ailenin tek kızı olan İpek’in ölümü tüm ailesi, yakın akrabaları ve sevenlerinde derin üzüntü yaşattı.

2-601.jpg

Sevenleri yalnız bırakmadı

İpek Mısırlı’yı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı. Ailesi’nin yanı sıra çok sayıda arkadaşı ve sevenlerinin de katıldığı cenaze töreninde bazı siyasilerde ön sıralarda saf tuttu. İpek’in cenaze törenine katılan kalabalık cami avlusuna sığmadı. Cenaze namazının ardından kalabalık cenaze aracına yerleştirilen genç kızın tabutunun arkasından yürüdü. Zamansız hayatını kaybeden İpek’in cenazesinde sinir krizi geçiren yakınları ise bölgede hazır bekleyen ambulansta tedavi gördü.

3-321.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.