1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!
GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Gözyaşlarına boğuldu!

A+A-

Nadire BAHADİ
Gazimağusa’da 22 Ocak 2016 tarihinde Onlart İnşaat’a ait Batıkent Sitesi’nde bulunan Ahmet Çelikkan’a ait eve girip çeşitli ziynet eşyası ve tablet bilgisayar çaldığı gerekçesi ile Girne’de tutuklanan Altuğ Gürler dün yeniden Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.  “Geceleyin ev açma”, “Sirkat” ve “ Kasti hasar” suçlarından hakkında polis tarafından soruşturma başlatılan Gürler, 4 gün daha poliste tutuklu kalacak. Polis Gürler ile birlikte kamera kayıtlarına yakalanan ve suç ortağı olduğu tespit edilen 2 şahsın peşinde

 

Çalınan eşyalar bulunamadı
Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hasan Özgüç mahkemede sunduğu ifadesinde, 22 Ocak 2016 tarihinde Batıkent Sitesi’nde bulunan Ahmet Çelikkan’a ait evin kapısının kasti hasara uğratılarak açıldıktan sonra içeriye girildiğini ve evden 4 adet kol saati, çeşitli aksesuar ve ziynet eşyası ile tablet bilgisayarın çalındığını anımsattı. Özgüç, olay ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında zanlının aracının güvenlik kameralarından tespit edildiğini, aranan zanlı Altuğ Gürler’in de  Girne Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından Girne’de tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. Zanlının olay gecesi 2 suç ortağının bulunduğunu ifade eden Özgüç, zanlı Altuğ Gürler’in suç ortaklarının arandığını ve Çelikkan’a ait evden çalınan eşyaların bulunamadığını kaydetti. Soruşturmanın devam ettiğini ifade eden Özgüç, zanlı Altuğ Gürler’in 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

 

Hünkür, hünkür ağladı
Polis memuru Hasan Özgüç’ün mahkemede zanlının hakkındaki ithamları mahkemeye aktarmasının ardından söz hakkı isteyen zanlı Gürler, gözyaşlarına boğuldu. Ağlayarak Ahmet Çelikkan’a ait eve girmediğini söyleyen zanlı Gürler, hakkındaki suçlamaları reddetti.

 

Tutukluluk süresi uzatıldı
Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Banu Soyer, polisin başlattığı soruşturmanın salimen yürütülebilmesi amacı ile zanlı Altuğ Gürler’in 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.