1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Geçirdiği trafik kazasında ağır yararlanan ve 21 gün sonra yaşamını yitiren polis memuru Ahmet Gözügüzel Çayırova’da toprağa verildi

A+A-

Yeniboğaziçi’nde 27 Haziran’da motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında trafik kazasında ağır yaralanan ve Ankara’da yaşama tutunmaya çalıştığı hastanede 21 gün sonra ölen 32 yaşındaki polis memuru Ahmet Gözügüzel dün Çayırova’da toprağa verildi.

Ahmet Gözügüzel için düzenlenen cenaze törenine ailesi, köylüleri, sevenleri ve polis arkadaşları katılırken, genç polis son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Düzenlenen törende Ahmet Gözügüzel’in cenazesi, polis motosikletleri eskortu eşliğinde Çayırova Camisi’ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazından sonra Gözügüzel’in cenazesi ilk olarak polis arkadaşları omuzlarında, daha sonra da ailesi ile yakınlarının omuzlarında son olarak yine polis arkadaşlarının omuzlarında Çayırova mezarlığına kadar taşındı. 

Talihsiz gencin tabutuna serilen KKTC Bayrağı ve polis arkadaşlarının taşıdığı çerçeveli fotoğrafı burada Polis Genel Müdürü İkinci Yardımcısı Süleyman Manavoğlu tarafından Ahmet Gözügüzel’in annesine verildi. 

Cenaze törenine Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim, Polis Genel Müdür Birinci Yardımcısı Pervin Gürler, Gazimağusa Polis Müdürü Ömer Tazeoğlu, Gazimağusa Polis Müdür Yardımcısı Şengül Kadı, İskele Polis Müdürü Gökay Karagil, askeri yetkililer, Gazimağusa Kaza Mahkemesi yetkilileri, polis arkadaşları, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

(Kıbrıs)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.