1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GREV KALKTI
GREV KALKTI

GREV KALKTI

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) heyetini bugün kabul etti ve Kamu Görevlileri Yasa Tasarısı’na ilişkin diyalog başlattıklarını açıkladı. KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan da

A+A-

SENDİKANIN UYARI GREVİ ASKIYA ALINDI

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) heyetini bugün kabul etti ve Kamu Görevlileri Yasa Tasarısı’na ilişkin diyalog başlattıklarını açıkladı.

KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan da bu görüşmenin ardından, ilgili tasarı sendikanın görüş ve önerileri alınmadan Bakanlar Kurulu’na sunulmaya çalışıldığı gerekçesiyle pazartesi yapacakları uyarı grevini askıya aldıklarını açıkladı.

ÇALIŞMA VERİMİ İÇİN

Sendika heyetini kabulünde, Kamu Reformu Yasa Tasarısı’nın uzun süredir tartışıldığını dile getirerek, kamuda çalışma verimini artırmak için gerekli düzenlemelerin olması gerektiğini anlatan Denktaş, bazı sendikalarla görüştüklerini, fikir ve önerilere her zaman açık olduklarını dile getirdi.

Denktaş, KTAMS yetkilileriyle salı günü Kamu Reformu Yasa Tasarısı üzerinde çalışmaya başlayacaklarını da ekledi.

KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan da, duyarlılığından dolayı Denktaş’a teşekkür etti.

Tasarıda bazı maddelerin sıkıntı yaratabileceğini, o nedenle sendikalarla işbirliği halinde ele alınması gerektiğini belirten Kaptan, Denktaş’ın diyalog girişimi nedeniyle pazartesi günü yapmayı planladıkları uyarı grevini askıya aldıklarını bildirdi.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.