1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Grinin 50 Tonu Anne Kız Arasında Tartışmaya Neden Oldu!
Grinin 50 Tonu Anne Kız Arasında Tartışmaya Neden Oldu!

Grinin 50 Tonu Anne Kız Arasında Tartışmaya Neden Oldu!

Kızının filmini fazla erotik buldu, canlı yanyında tartıştı!

A+A-

87. Oscar ödülleri'nin kırmızı halı röportajlarında ilginç bir an yaşandı. Grinin Elli Tonu filminde Anastasia karakterini canlandıran 26 yaşındaki Dakota Johnson'ın kendi gibi oyuncu olan annesi kızının filmini erotik buldu.

87. Oscar ödülleri canlı yayında anne-kız gerilimine sahne oldu. Grinin Elli Tonu filminde Anastasia karakterini canlandıran 26 yaşındaki Dakota Johnson ve 58 yaşındaki annesi ünlü aktrist Melanie Griffith canlı yayında kısa bir tartışma yaşadı. Tartışmanın konusu ise Grinin 50 Tonu filmiydi.

Sunucunun Dakota Johnson 50 Shades of Grey'de muhteşem bir performans sergilediğini söylemesi ve Melanie Griffith'e filmi izleyip izlemediğini sormasıyla anne kız arasındaki gerilim ortaya çıktı.

Melanie Griffith filmi izlemediğini ve izleyebileceğini de zannetmediğini söyledi. Bunun üzerine Dakota Johnson annesine belki ileride bir gün izleyebileceğini söyledi. Ancak Melanie Grffith'in geri adım atmaması ve filmi tuhaf bulduğunu söylemesi üzerine ikili arasında gerilim daha da arttı. Tüm bunlar canlı yayın sıarasında yaşanınca dünya ünlü oyuncu anne kızın tartışmasına tanık oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.