1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Grinin 50 Tonunu izleyip Genç Kıza işkence Etti!
Grinin 50 Tonunu izleyip Genç Kıza işkence Etti!

Grinin 50 Tonunu izleyip Genç Kıza işkence Etti!

Filmi izledikten sonra...

A+A-

ABD'de bir üniversite öğrencisi, Grinin 50 Tonu filmini izledikten sonra filmde gördüklerini uygulamaya kalkınca kız arkadaşını feci şekilde dövdü. 19 yaşındaki öğrenci tutuklandı.

ABD'nin Chicago şehrinde yer alan Illinois Üniversitesi öğrencisi Muhammed Hüseyin, Grinin 50 Tonu filmindeki fetiş sahnelerini kız arkadaşı üzerinde uygulamaya kalkınca talihsiz kızı acımasızca dövdü. Polisin ifadesine göre, çıkmadıkları belirtilen çiftin daha önceden ilişkileri olduğu kızın Hüseyin'in odasına gelmeyi kabul ettiği belirtildi.

Polise verilen ifadede, başına geleceklerden habersiz kızın 19 yaşındaki Hüseyin'in talimatlarıyla iç çamaşırlarına kadar soyunduğu anlatıldı. Hüseyin, kızı kemerlerle yatağa bağladıktan sonra göz bandı ile gözlerini kapattı. Kravat ile kızın ağzını da tıkayan Hüseyin, kızı çırılçıplak soyup kemerle dövmeye başladı.

Mahkemeye yansıyan olayda, kızın izni olmadan Hüseyin'in eylemleri gerçekleştirdiği ve kızın ağlayarak durmasını söylediği ancak Hüseyin'in kızı kırbaçlamaya devam ettiği ve kıza yumruk attığı belirtildi. Bir noktada kollarını serbest bırakmayı başaran kızı tutan Hüseyin, saldırıya devam etti.

Saldırı, Hüseyin'in oda arkadaşının gelmesiyle sonlandı. Kaçmayı başaran kız, polisi aradı.

Ağırlaştırılmış cinsel saldırı suçundan yargılanan Hüseyin, Grinin 50 Tonu filmini izledikten sonra bu saldırıyı gerçekleştirmeye karar verdiğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.