1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "GÜÇLÜ GELECEK İÇİN 1 PARTİ VAR"
"GÜÇLÜ GELECEK İÇİN 1 PARTİ VAR"

"GÜÇLÜ GELECEK İÇİN 1 PARTİ VAR"

Partililerin yoğun katılımıyla geçen gecede, adaylar “Yenilenme döneminin en güçlü sözcüleri” olarak tanıtıldı.

A+A-

CTP-BG dün akşam adaylarını görkemli bir şölenle tanıttı. Şölende CTP Lideri Yorgancıoğlu vurguladı:

“Güçlü gelecek için 1 parti var”

Partililerin yoğun katılımıyla geçen gecede, adaylar “Yenilenme döneminin en güçlü sözcüleri” olarak tanıtıldı.

CTP Lideri Yorgancıoğlu: “Bu ülkenin geleceğine bakıldığında sisli, dumanlı ve karanlık bir gelecek gören ve bu geleceği masmavi bir geleceğe taşıyacak olan gençler bu akşama hoş geldiniz”

“İnsani, ekonomik, sosyal yaşam koşullarını artırmak adına, sağlıkta iyileştirmelere gidilmesi, barışı getirme, görüşmeleri kotarma adına tek 1 parti var, o da CTP BG’dir”

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) 28 Temmuz Erken Genel Seçimleri’nde yarışacak olan adaylarını dün akşam Büyük Han’da halka tanıttı.  Seçimlere, “Güçlü gelecek için 1 parti var” sloganıyla giren CTP-BG, adaylarını tanıttığı gecede ‘tek başına iktidar’ın sinyallerini verdi. Partililerin yoğun katılımıyla geçen gecede, adaylar “Yenilenme döneminin en güçlü sözcüleri” olarak tanıtıldı. Aday tanıtım gecesi, partililerin, birlik, mücadele ve dayanışma şölenine dönüştü. Adayların sahneye teker teker çağrıldığı gecede, alkışlar susmadı, dayanışma ve tek başına iktidar mesajı verildi.

Yorgancıoğlu: “İçinde yaşanan bu düzeni yıkmak adına…”

Adayların tanıtılmasından önce kısa bir konuşma yapan CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, ilk olarak gençlere seslendi ve “Bu ülkenin geleceğine bakıldığında sisli, dumanlı ve karanlık bir gelecek gören ve bu geleceği masmavi bir geleceğe taşıyacak olan gençler bu akşama hoş geldiniz” dedi. Yorgancıoğlu, emekçilere de seslenerek, “ekmeği silah yapıp alnına dayanan değerli emekçiler siz de hoş geldiniz” dedi. Yorgancıoğlu konuşmasında, “kim gelirse bir şey olmaz” dedkodusunu yapanların, halkın umutlarını kırmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Unutuyorlar ki partimizin bu ülkenin geçmişinden geleceğine demokrasi kurmak adına bir geleneği var” dedi. İçinde yaşanan bu düzeni yıkmak adına 1 parti var diyen Yorgancıoğlu, “İnsani, ekonomik, sosyal yaşam koşullarını artırmak adına, sağlıkta iyileştirmelere gidilmesi, barışı getirme, görüşmeleri kotarma adına tek 1 parti var, o da CTP BG’dir” dedi. Artık geleceği kurma zamanı geldi diyen Yorgancıoğlu, “Bu görev partimizindir” dedi. Ülkenin daha çok gelişmeye, yatırıma, emeğin hak ettiği değeri almaya ihtiyacı olduğunu söyleyen Yorgancıoğlu, “Bu kavgayı bir parti kazanabilir” dedi.

28 Temmuz bir umuttur, fırsattır…

28 Temmuz’un bir umut, bir fırsat olduğunu söyleyen Yorgancıoğlu, ülkeyi dönüştürmek isteyenler adına 28 Temmuz’un değişimin, dönüşümün, halkın ileriye taşınmasının tarihi olduğunu belirtti. Yorgancıoğlu sözlerini, “Bu tarihi yazacak 1 parti vardır. Kavgamız başarıyla dolu olsun” diyerek bitirdi.

 

Yenidüzen

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.