1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜL, RESMİ DEVLET TÖRENİYLE KARŞILANDI
GÜL, RESMİ DEVLET TÖRENİYLE KARŞILANDI

GÜL, RESMİ DEVLET TÖRENİYLE KARŞILANDI

GÜL, RESMİ DEVLET TÖRENİYLE KARŞILANDI

A+A-

 Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı’nda Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından resmi devlet töreniyle karşılandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Gül, törende İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Eroğlu ile birlikte askeri selamladı.

Törene, Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Baki Kavun, Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Ana muhalefet UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Dışişleri Bakanı Özdil Nami, Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Hasan Güngör, KKTC’nin Ankara Büyükelçisi Mustafa Lakadamyalı ve diğer yetkililer katıldı.

Törende, Türkiye Cumhuriyeti’ni temsilen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Türkiye Lefkoşa Büyükelçisi Halil Ibrahim Akça, KTBK Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Törenin ardından Cumhurbaşkanı Eroğlu ve TC Cumhurbaşkanı Gül baş başa görüşmeye geçti.

Cumhurbaşkanı seçildiği 2007 yılında ilk yurtdışı ziyaretini KKTC’ye yapan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresinin sonuna yaklaşırken 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nda törenlere onur konuğu olarak katılıyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.