1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gülerken İçim Kan Ağlıyordu!
Gülerken İçim Kan Ağlıyordu!

Gülerken İçim Kan Ağlıyordu!

Demet Akalın'ın kızının hastalığı...

A+A-

"Hira'nın hastalığını duyan müzisyen bir arkadaşım bana 'Allah işte' dedi, artık onunla çalışmıyorum"

Popçu Demet Akalın, vücudunda iyi huylu tümöre rastlanan 1 yaşındaki kızı Hira'nın sağlık durumuyla ilgili Kanaltürk'teki 2. Sayfa programında şunları anlattı: 

"Kızımdaki tümörün adı hemanjiom. İyi huylu tümor. Beyaz tenli bebeklerin yüzde 80'inde oluyormuş. Normal de küçücüktü ama büyümeye başladı. Çok özel bir bölgede olduğu için çiş ve kakayla sulandı, cıvık yara oldu. Ağlama krizleri oluyordu, çok zor günler geçirdik. Neyse ilacı bulundu, şu anda tehlikeli bir durum yok. Bebeğimin doktoru Adana'da. Kanser hastanesinin başında Bülent Bey. Hira'nın kullandığı ilaç da kanserli hastalarda uygulanırken yan etkisi olduğu fark ediliyor. O yan etki de bizim işimize yaradı. Tabii bebeğimin çok ufak olduğu için üç gün hastenede kaldık. Adana'ya gittik. Aslında gülerken eğlenirken içim kan ağlıyordu. Ama şimdi iyiyiz."
 
"Düşmanımı anladım"
 
Demet Akalın bu süreçte bir müzisyen arkadaşıyla yollarını ayırdığını da açıkladı: "Müzisyen arkadaşım bana "Allah işte” dedi. Mesaj atarak "Allah işte sana böyle bir dert verdi" dedi. O benim çok moralimi bozdu. Kendisiyle artık çalışmıyorum. O zaman da dostu düşmanı anlıyorsun, aman benden uzak dursunlar. " 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.