1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜLLE GÖREVİ GÖKŞİN’DEN DEVRALDI
GÜLLE GÖREVİ GÖKŞİN’DEN DEVRALDI

GÜLLE GÖREVİ GÖKŞİN’DEN DEVRALDI

Sağlık Bakanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenininde Nuri Gökşin görevi Ahmet Gülle’ye teslim etti.

A+A-

ÖKŞİN: “BAYRAĞI ÇALIŞANLARIN DA DESTEĞİYLE BİR ADIM ÖTEYE GÖTÜRDÜĞÜME İNANIYORUM”

GÜLLE: “YAPILAN VE YAPILACAK OLAN ÇOK ŞEYLER VAR... İYİ BİR ORGANİZASYON VE KATILIMCI ANLAYIŞLA ÇOK ŞEYLER BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Sağlık Bakanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenininde Nuri Gökşin görevi Ahmet Gülle’ye teslim etti.

Nuri Gökşin, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle’ye “Hayırlı olsun” dileğinde bulunarak, ülke insanı ve devlete hizmetin bayrak yarışı olduğunu belirtti.
“Ben bu bayrağı aldım çalışanların da desteğiyle bir adım öteye götürdüğüme inanıyorum” diyen Gökşin, Gülle’nin bayrağı daha da ileriye götüreceğine işaret etti.

Sağlık Bakanlığı’nın zor bir bakanlık olduğunu ifade eden Gökşin, “Sizin bunun için gereken birikime sahip olduğunuza inanıyorum” dedi.

Gökşin, gerektiği durumlarda ülkeye hizmet vermenin bir görev olduğunu, bundan sonra da ihtiyaç durumunda bakanın yanında olacağını söyledi.

GÜLLE

Sağlık Bakanı olarak görevi devralan Ahmet Gülle ise, sağlığın yaşamın en önemli ve değerli yanı olduğuna dikkat çekerek, sağlık alanında çalışanların değerli ve büyük bir görev yapmakta olduklarını ifade etti.

Halka kaliteli iyi sağlık hizmeti yansıtabilmenin önemine işaret eden Gülle, ülkede donanımlı ve iyi hekimler ile iyi bir altyapı bulunduğunu ancak altyapıyı daha da geliştirmek gerektiğini söyledi.

Sağlık ordusunu daha organize hale getirmek gerektiğini vurgulayan Gülle, “Sizler önemli bir dönemde görevi başarıyla götürdünüz. Tabii  bu bir bayrak yarışı. Görevi sizden alıp inşallah daha ilerilere götüreceğiz. Yapılan ve yapılacak olan çok şeyler var.  Sağlık çok hızlı gelişiyor çok dinamik bir alan. Buna ayak uydurabilmek lazım ve bu kapasitemiz olduğuna inanıyorum. İyi bir organizasyon ve katılımcı anlayışla çok şeyler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Törende, Müsteşar Mustafa Akçaba ve bakanlık müdürleri de bulundu.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.