1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. GÜLLE, ONKOLOJİ MERKEZİ İNŞAAT ALANINI İNCELEDİ
GÜLLE, ONKOLOJİ MERKEZİ İNŞAAT ALANINI İNCELEDİ

GÜLLE, ONKOLOJİ MERKEZİ İNŞAAT ALANINI İNCELEDİ

Ahmet Gülle, temel atma töreni cuma günü yapılacak Onkoloji Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

A+A-

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, temel atma töreni cuma günü yapılacak Onkoloji Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gülle, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi kompleksi içinde yer alan, kazı ve altyapı çalışmaları sürdürülen inşaat alanında yüklenici firma direktörü Hüseyin Tüfekçi’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Bakan Gülle’ye incelemeleri sırasında, Müsteşarı Ömer Gür, Yataklı Tedavi Kurumları Müdürü Katy Kobat, Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert ve Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Ramadan Kamiloğlu eşlik etti.

GÜLLE: “ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ SORUNLARINDAN BİRİ KANSER”

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle incelemeleri sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ülkenin en önemli sorunlarından birinin kanser olduğuna işaret ederek, Bakanlık olarak konunun üzerinde ivedilikle durduklarını kaydetti.

Gülle, Onkoloji Merkezi’nin ihalesinin yapıldığını ve cuma günü Türkiye Sağlık Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu’nun da katılımıyla temel atma töreninin gerçekleştirileceğini belirtti.

Gülle, inşaat alanındaki çalışmaların iyi gittiğini, ciddi çalışmalar yapıldığını, çalışanlar için yemekhanenin de olduğu güzel bir altyapı bulunduğunu söyledi.  

Onkolojiye çok önem verdiklerini söyleyen Gülle, radyoterapi ve kemoterapi hizmetlerinin bütünlüklü olarak verildiği çağdaş bir merkezin oluşturulmasının ülke, ülke sağlığı ve sağlık vizyonu açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.

“HASTANE ALTYAPISINDAKİ SORUNLARIN GİDERİLMESİ İÇİN DE ADIMLAR ATILIYOR”

Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin çok uzun yıllar önce inşa edilmesi nedeniyle altyapıyla ilgili sıkıntıların yaşandığına dikkat çeken Gülle, merkezin yapımıyla birlikte hastanenin genel altyapısına ilişkin sorunların giderilmesi için adımlar atıldığını da sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.