1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜLLE: “SAĞLIK SERVİSLERİMİZE GÜVENELİM…”
GÜLLE: “SAĞLIK SERVİSLERİMİZE GÜVENELİM…”

GÜLLE: “SAĞLIK SERVİSLERİMİZE GÜVENELİM…”

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Üroloji Servisi’nde prostat ameliyatı olan Sağlık eski Bakanı Hüseyin Celal’i ziyaret ederek, acil şifa dileklerinde bulundu.

A+A-

GÜLLE: “HALKIMIZA DAHA KALİTELİ BİR SAĞLIK HİZMETİ SUNULMASI İÇİN SEFERBERLİK AŞLATTIK”

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Üroloji Servisi’nde prostat ameliyatı olan Sağlık eski Bakanı Hüseyin Celal’i ziyaret ederek, acil şifa dileklerinde bulundu.

Bakanlık Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada, Sağlık eski Bakanı Hüseyin Celal’e, bu sabah Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Üroloji Servisi ekiplerince prostat ameliyatı gerçekleştirildi.

Açıklamada, ameliyatın son derece başarılı geçtiği ve Sağlık eski Bakanı Celal’in 2-3 gün hastanenin üroloji servisinde yattıktan sonra taburcu edileceği belirtildi.

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ise yaptığı açıklamada, Sağlık eski Bakanı Hüseyin Celal’e geçmiş olsun dileklerini iletmek için bir ziyaret gerçekleştirdiğini ifade ederek, “En kısa süre içerisinde Sayın Hüseyin Celal’i sağlığına kavuşarak, sorunsuz bir şekilde yaşamına devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

“SAĞLIK SERVİSLERİMİZE GÜVENELİM…”

Hüseyin Celal’e Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne güvenerek, Üroloji Servisi’nde ameliyat olmasından dolayı teşekkür eden Gülle, Celal’e son derece başarılı bir ameliyat yapıldığını kaydetti.

Hastane ve sağlık merkezlerinin halka daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunması için adeta bir seferberlik başlattıklarını belirten Gülle, sağlık servislerine güvenilmesini istedi.

CELAL: “İLK KEZ BİR CTP KURULTAYI’NDA OLAMAYACAĞIM”

Sağlık eski Bakanı Hüseyin Celal de, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle’nin kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Gülle, çok zor bir görev devraldı ancak bugüne kadar sahip olduğu bilgi beceri ve birikimleriyle, bu zorlu Sağlık Bakanlığı görevinin üstesinden mutlaka gelecektir. Kendisine güveniyoruz” dedi.

Celal, Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) kurucularından olan ve hayatta kalan tek parti üyesi kendisinin olduğunu da hatırlatarak, yarın gerçekleşecek CTP-BG Kurultayına katılamayacak olmaktan dolayı üzüntü duyduğunu da söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.