1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜLLE: “SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ TOPLUM İÇİN ÖNEMLİ”
GÜLLE: “SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ TOPLUM İÇİN ÖNEMLİ”

GÜLLE: “SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ TOPLUM İÇİN ÖNEMLİ”

Önder Alış Veriş Merkezi, 2013 yılı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Sağlık Bakanlığı’na 25 bin TL değerinde Elektrokardiyograf (EKG) cihazı ile Defibrilator cihazı bağışladı.

A+A-

GÜLLE: “BU BAĞIŞ, TOPLUMA GÜZEL BİR MESAJ VERDİ. BÖYLE DAYANIŞMALARIN DEVAM ETMESİ GEREKİYOR”

Önder Alış Veriş Merkezi, 2013 yılı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Sağlık Bakanlığı’na 25 bin TL değerinde Elektrokardiyograf (EKG) cihazı ile Defibrilator cihazı bağışladı.

Kalpte meydana gelen elektriksel faaliyetleri kaydeden EKG cihazı ile kalbin normal dışı atımının normal kalp ritmine dönmesini sağlayan Defibrilator cihazlarının geliri, Önder Alışveriş Merkezleri’nde 1 Haziran ile 15 Ekim tarihleri arasında “Kalbiniz her şeyinizdir” sloganıyla gerçekleştirdiği kampanyada, tüketicilerin özel etiketli ürünleri tercih edilmesiyle elde edildi.

Sosyal sorumluluk kapsamında cihazlar bugün Lefkoşa Önder Mağazası’nda düzenlenen törenle Sağlık Bakanı Ahmet Gülle’ye devredildi.

Törende, Önder Alışveriş Merkezi Direktörlerinden Gülşah Manavoğlu, Önder Gazimağusa Mağaza Müdürü Ersin Avcı ile Kıbrıs Türk Kalp Derneği Başkanı Dr. Öner Özerdem de hazır bulundu.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ TOPLUM İÇİN ÖNEMLİ”

Bakan Ahmet Gülle törende yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk projelerinin toplum için önemine değinerek, Önder Alışveriş Merkezi’nin Sağlık Bakanlığı’na bağışının ne kadar anlamlı olduğuna dikkat çekti.

Gülle, sağlık, eğitim, çevre gibi her alanda toplumsal desteğe ve sorumluluğa ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Sorunların sorumluluk alınmadan çözülmeyeceğini kaydeden Ahmet Gülle, “Bu bağış, topluma güzel bir mesaj verdi. Böyle dayanışmaların devam etmesi gerekiyor” dedi.

“TOPLUM İLACA VE YATAĞA BAĞLI KALMADAN YAŞAMALI”

Kıbrıs Türk Kalp Derneği Başkanı Dr. Öner Özerdem ise, devletlerin ve hükümetlerin sürekli gelişen teknolojiyle başa çıkamayacağını ifade ederek, toplumsal işbirliğine dikkat çekti.

Özerdem, toplumun ilaca ve yatağa bağlı kalmadan yaşaması gerektiğine işaret ederek, sağlıklı yaşamın önemine vurgu yaptı.

“PROIJE KAPSAMINDA 10 BİN BROŞÜR DAĞITILDI”

Önder Mağusa Mağaza Müdürü Ersin Avcı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sağlık Bakanlığı’na 25 bin TL değerinde iki cihaz kazandırdıklarına işaret etti.

Avcı, proje kapsamında kalp sağlığı konusunda 10 bin broşür dağıtıldığını, broşürlerle kalp sağlığı konusunda toplumsal duyarlılık oluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi.

2014 sosyal sorumluluk projesi için hazırlıklara başladıklarını belirten Ersin Avcı, projenin hedefinde sağlığın ya da eğitimin olacağını söyledi.

Avcı, Önder’in Kurumsal Sosyal Sorumluluk kapsamında geçtiğimiz yıl özel eğitime katkı sağladığını anımsatarak, projelere destek verenlere ve vereceklere teşekkürlerini sundu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.