1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gülşen Evleniyor!
Gülşen Evleniyor!

Gülşen Evleniyor!

Nikah tarihi belli oldu

A+A-
Evlenmeye karar veren Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, önceki akşam aile yemeği yedi. Düğün yeri konusunda anlaşılamadı ama nikah tarihi Ağustos olarak belirlendi
 
Uzun süredir birlikte olan popçu Gülşen ve aranjör Ozan Çolakoğlu, önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı'ndaydı. Geçen hafta Gülşen'in ailesi ile buluşan sevgililer, bu kez de Çolakoğlu Ailesi ile buluştu. Evlilik kararı alan ikiliye; ünlü aranjörün Annesi Suna Çolakoğyu ve kızkardeşi eşlik etti. Yemekte, düğün tarihi ve yeri konuşuldu. Nikahın Ağustos yapılmasına karar verildi. Ancak düğünün Türkiye'de mi, yoksa yurt dışında mı olacağı konusunda uzlaşma sağlanamadı. Mekan çıkışı Ozan Çolakoğlu, "Yaz bitmeden evleneceğiz" dedi. 
 
'KIZILMASKE' 
 

Suna Çolakoğlu ise evlilik kararı hakkında şöyle konuştu: "Bu çocuğu ben doğurdum, 2 yaşında yeteneğini ben keşfettim. Gülşen'i çok seviyorum, o da beni sever." Gülşen, müstakbel kayınvalidesinin Selda Bağcan'a benzerliğiyle ilgili sorulara, "Biz ona 'Kızılmaske' deriz. Önden Muazzez Abacı, arkadan Selda Bağcan. Çok tatlı bir kayınvalidem var" diye cevap verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.