1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GÜNAY:''YILDIRIM ADAY OLABİLİR''
GÜNAY:''YILDIRIM ADAY OLABİLİR''

GÜNAY:''YILDIRIM ADAY OLABİLİR''

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Aziz Yıldırım'ın adaylık ihtimalini değerlendirdi.

A+A-

Fenerbahçe'nin bayramlaşma töreni sırasında konuşan Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kurban Bayramı'nı kutlayarak sözüne başlayan Günay, ilki 26 Ekim, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 2 Kasım'da yapılacak genel kurulla ilgili, "Kongrenin maddesi belli. Yapılacak iş belli. Seçim olacak. Kongreyle ilgili söylenecek fazla bir şey yok" dedi.

Aziz Yıldırım'ın tekrar başkan adayı olabileceğini dile getiren Günay, "Sayın başkan ile henüz konuşmadım. Aziz Yıldırım'ın aday olmaması için hiçbir neden yok. Olması için de yok. Başka aday çıkar mı, bilemem. Çıkabilir de çıkamaz da" ifadelerini kullandı.

Kulübün genel sekreteri Talat Yılmaz'ın son dönemde basında Aziz Yıldırım aleyhine yaptığı açıklamalara da değinen Günay, "Bunları daha evvel söyleyebilirdi. Bu sözlerin günü değil. Bir kulübün genel sekreterine yakışmayacak şeyler söyledi. Böyle şeyleri tasvip etmedik. Varsa bir şey bunu gelirsin yüksek divan kurulunda söylersin. Bu beyanaat biraz yakışmadı" şeklinde konuştu.

Günay, Yılmaz'ın kulüp disiplin kuruluna sevkedilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını da kaydetti.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.