1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜNDEME DÜŞEN RÜŞVET İDDİASI!
GÜNDEME DÜŞEN RÜŞVET İDDİASI!

GÜNDEME DÜŞEN RÜŞVET İDDİASI!

Rüşvet aldığı iddia edildi!

A+A-

 

Nüshet İlktuğ’un, şu an bir bakanlıkta özel kalem müdürü olarak görev yapan şahısla birlikte bir işadamından "Arazi tahsis" edecekleri gerekçesiyle rüşvet aldığı iddia edildi:

UBP Gazimağusa İlçe Örgütü Başkan Adayı Nüshet İlktuğ’un, şu an bir bakanlıkta özel kalem müdürü olarak görev yapan şahısla birlikte bir işadamından "Arazi tahsis" edecekleri gerekçesiyle rüşvet aldığı iddia edildi:

Yeni Bakış’a ulaşan iddialara göre, UBP Gazimağusa İlçe Örgütü Başkanı Adayı Nüshet İlktuğ, şu an bir bakanlıkta özel kalem müdürü olarak görev yapan şahısla birlikte bir işadamından "Arazi tahsis" edecekleri gerekçesiyle rüşvet aldı. 

Arsa verilmedi para da gitti

Konuyla ilgili Yeni Bakış'a konuşan işadamı, "Devlete  yatırım yapmak amacıyla bir arazi  tahsis etmesi için başvuruda bulunduk ancak kısa bir süre sonra karşımızda Nüshet İlktuğ ve şu an bir bakanlığımızda özel kalem müdürü olarak görev yapan bir şahsı bulduk. Bize bu işin olabilmesi için aracılara bir miktar para vermemiz gerektiğini söylediler. Bu rakamın ne olduğunu sorduğumuzda 4 bin Euro dediler. Biz parayı İlktuğ'a verdik ancak aradan uzunca bir süre geçmesine rağmen ne araziyi alabildik ne de verdiğimiz parayı" dedi. 

Yeni Bakış

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.