1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gündeş'e tek desteği o isim verdi
Gündeş'e tek desteği o isim verdi

Gündeş'e tek desteği o isim verdi

Eşi Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanmasının ardından apar topar Türkiye'ye dönen Ebru Gündeş'i bir tek o isim teselli etti.

A+A-

Kocası Reza Zarrab'ın Amerika'da tutuklanmasının ardından apar topar Türkiye'ye dönen Ebru Gündeş'i bir tek o isim teselli etti.

Eşi Reza Zarrab'ın Amerika'da tutuklanmasının ardından kızının yaşananlardan etkilenmemesi adına apar topar İstanbul'a dönen Ebru Gündeş geç saatlerde havalimanında oldu. Burada basın mensuplarına görüntü vermeyen ve apar topar Kanlıca'daki milyon dolarlık ikiz yalılarına giden Ebru Gündeş, geceyi burada geçirdi.

KİMSE ZİYARETİNE GELMEDİ

Dün akşamdan bu yana evinden çıkmayan Ebru Gündeş'in ziyaretçisi de olmadı. Derin bir sessizliğe gömülen yalının tek ziyaretçileri görüntü almak için yalının önünde sabaha kadar nöbet tutan basın mensupları oldu.

1-141.jpeg

TATLISES'TEN EBRU'YA DESTEK

Eşinin tutuklanmasının ardından zor günler geçiren Ebru Gündeş'e destek veren tek isim İbrahim Tatlıses oldu. Daha önce en çok ihracat yapanlar listesinde 13. sırada yer alan Reza Zarrab'a "Ben kimseye boşu boşuna evlat demem, Reza'ya evlat demişsem o doğrudur. Senin ihracattaki başarını tebrik ediyorum ve gözlerinden öpüyorum. Beni mahcup etmedin evlat" diyerek övgüler dizen Tatlıses, olayın ardından Türkiye'ye dönen Ebru Gündeş'i arayarak moral vermeye çalıştığı öne sürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.