1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜNDÜZ TAŞIDI, AKŞAMA YANDI!
GÜNDÜZ TAŞIDI, AKŞAMA YANDI!

GÜNDÜZ TAŞIDI, AKŞAMA YANDI!

Dipkarpazlı Lefderis Elefteris Andreas’ın yaklaşık 700 havetta balyası alevlere teslim oldu

A+A-

Önce evi, ardından traktörü, geçtiğimiz hafta da kamyonu kundaklanmak istenen Dipkarpazlı Lefderis Elefteris Andreas’ın dün akşam da yaklaşık 700 havetta balyası yandı. Polis ve itfaiye yangının çıkış nedenini araştırırken, Andreas’ın komşuları balyaların kundaklanarak yakıldığını iddia etti.

Dipkarpaz köyünde büyük heyecanın yaşanmasına neden olan yangın dün akşam saat 21.00 sıralarında çıktı.

Bu yılın kurak geçmesinden dolayı hayvanlarına yedirmek için havetta eken ve bunları biçerek sano balya yaptıran Andreas’ın tarladan çıkan yaklaşık 700 havetta sano balyasını dün gün içerisinde ambarına taşıdığı, akşama ise çıkan yangında hepsini kaybettiği belirtildi.

Hayvanlarının yiyeceği balyalarının yanışını büyük bir üzüntüyle seyreden Andreas’a teselli vermeye çalışan köylüleri, yangınla ilgili iddialarda da bulundu.

Dipkarpazlılar, Andreas’ın geçtiğimiz yıllarda evinin yakılmak istendiğini, 6 ay önce traktörünün, geçtiğimiz hafta da kamyonunun kundaklanmak istendiğini belirterek, balyaların da kundaklandığını düşündüklerini dile getirdi.

Yeşilköy’de konuşlandırılan İskele İtfaiyesi’ne bağlı ekipler, ambar içerisindeki yangına güçlükle müdahale ederken, polis ile birlikte yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.