1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜNDÜZ YANIYOR GECE SÖNÜYOR
GÜNDÜZ YANIYOR GECE SÖNÜYOR

GÜNDÜZ YANIYOR GECE SÖNÜYOR

Gazimağusa’nın Sakarya bölgesindeki sokak lambalarını görenler, ‘Bu kadar da olmaz’ demekten kendilerini alamıyor

A+A-

Gazimağusa’da gündüz vakti yanan sokak lambaları bölge sakinlerini isyan ettiriyor. Sakarya bölgesinde mahalle aralarındaki sokak lambalarının gündüz saatlerinde tüm gün boyunca yanar vaziyette olması hem devlete hem de vatandaşın cebine zarar veriyor. Uzun zamandan beri bölgede açık bırakılan sokak lambaları vatandaşların tepkisine yol açarken, sorunun yaşandığı bölgede elektrik kurumundan yetkililerin yaşıyor olması umursamazlığı ortaya koydu.
 

KİMSEYE DERT DEĞİL: Bölgede dün yine açık bırakılan sokak lambaları akşam saatlerine kadar yanar vaziyette kaldı. Gün boyu açık kalan lambaların çoğu akşam saatlerinde ise faaliyet dışı kaldı. Ayrıca sokak lambalarının sürekli açık kaldığı bölgede elektrik kurumu çalışanları ile yöneticilerinin kaldığı öğrenildi.

HAKLI İSYAN: Bölge sakini bazı duyarlı vatandaşlar hafta sonu olması nedeni ile çareyi elektrik arızayı aramakta buldu. Ancak vatandaşların uğraşları boşa çıktı, elektrik arıza hattına bakan kimse olmadı. Star Kıbrıs’a konuşan bölge sakinleri, geceleri yanmayan sokak lambalarının gündüzleri yanmasının içler acısı bir durum olduğunu söyledi.Vatandaşlar,elektrik faturaları cebimizden çıkıyor. Olan yine her zamanki gibi bize oluyor. Üstelik durumu bildirmek için elektrik arızayı defalarca aradık ancak her zamanki gibi telefona bakacak bir muhatap bulamadık” şeklinde konuştu.

starkıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.