1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Güne Damga Vuran Şok İddia!
Güne Damga Vuran Şok İddia!

Güne Damga Vuran Şok İddia!

Volkan Demirel'in geleceği netlik kazanmaya başladı...

A+A-

Fenerbahçe’de bir devir kapanıyor… Volkan Demirel sezon sonu bitecek sözleşmesi için her yaptığı açıklamada takımda kalmak istediğini söyledi ancak yönetimden bu yönde bir adım gelmedi. Volkan’ın bu yüzden sezon sonu futbolu bırakacağı iddia edildi. Volkan Demirel'in daha önceki açıklamalarından yola çıkarak 'ya Fenerbahçe'de devam ederim ya futbolu bırakırım' dediği için böyle bir karar aldığı iddia söyleniyor.

Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel’in geleceği netlik kazanmaya başladı… Sezon sonu Sarı-Lacivertliler ile sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli file bekçisi bu sezon yaptığı her açıklamada takımda kalmak istediğini yineledi. Ancak yönetimin Volkan’ın bu çağrısına bir türlü kulak vermemesi tecrübeli kaleciyle sezon sonunda yolların ayrılacağı iddialarını da kuvvetlendirdi.  Yönetimin, kaleci arayışında olması da muhtemel bir ayrılığın yaşanacağının işareti olarak gösterildi.

BAŞKA TAKIMDA OYNAMAM

Sözleşme yenilenmemesi durumunda ise Volkan Demirel’in futbolu bırakacağı öne sürüldü… Daha önce Türkiye’de Sarı-Lacivertli kulüpten başka bir takımda oynamayacağını vurgulayan ve ABD’den de teklif alan deneyimli kaleci 2011’de yaptığı açıklamada, "Büyük konuşmak istemiyorum ama futbolu Fenerbahçe’de bırakmak istiyorum. Bir gün Fenerbahçe’den ayrılırsam futbolu bırakırım" ifadelerini kullanmıştı. Volkan’ın sezon sonunda Sarı-Lacivertlilere veda etmesi bekleniyor.

451 MAÇA ÇIKTI

Sarı-lacivertli kulüpte 2003 yılından bu yana forma giyen 35 yaşındaki futbolcu, 14 yıldır aralıksız olarak Fenerbahçe için ter döktü. 451 defa Sarı-Lacivertli formayla sahaya çıkan Volkan Demirel, maç içinde yaptığı kurtarışlar kadar, bir takım olumsuz davranışlarıyla da gündeme geldi. Takımın başına gelen her teknik direktörün vazgeçilmezi olan Volkan, oynadığı maçlarda 437 gol yerken 180 defa da kurtarış yaptı. Volkan 4 defa da kırmızı kart gördü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.