1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜNEŞ: “SU SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM BULUNMALI”
GÜNEŞ: “SU SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM BULUNMALI”

GÜNEŞ: “SU SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM BULUNMALI”

Güneş, köydeki su sorununa acil çözüm bulunması gerektiğini, su kuyularının neredeyse kuruduğunu kaydetti.

A+A-

Paşaköy Belediyesi Başkan Vekili Seyit Güneş, köydeki su sorununa acil çözüm bulunması gerektiğini, su kuyularının neredeyse kuruduğunu kaydetti.

Paşaköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre,  Başkan Habil Tülücü’nün bir ay izne ayrılması dolayısıyla Belediye Başkanlığı’na Asbaşkan Seyit Güneş vekalet etmeye başladı.

Seyit Güneş yaptığı açıklamada,  bölgedeki çöp sorunlarına işaret etti ve Ulukışla’da bulunan alana dökülen çöplerden bölge halkının rahatsız olduğunu dile getirdi.

Başıboş köpeklerin uğrak yeri haline gelen çöplüğün hem mandıra sahipleri ve bölge halkında rahatsızlık uyandırdığını belirten Güneş, köpeklerin mandıralara zarar verdiklerini de söyledi.

Güneş, vidanjörlerin atıklarını çöplük alanına boşalttıklarına dikkati çekerek, sürekli olarak bu alandaki çöplerin yakıldığını, ortaya çıkan pis kokunun bölge halkını rahatsız ettiğini bildirdi.

Güneş, bu bölgede biriken çöplerin acilen Güngör’de bulunan çöplüğe taşınması konusunda Başkanın da onayı ile gerekli girişimleri yapacaklarını vurguladı.

Bir ay boyunca belediye olarak bölge halkının sorunlarını dinleyerek Başkana aktaracağını belirten Güneş, “Köylünün derdi geçimdir. Bölgede birçok insan geçimini hayvancılıkla ve çiftçilikle sağlıyor. Bugün bölgemizde en büyük sorun su sorunudur. Maalesef su kuyularındaki sular da nerdeyse kurumuş durumdadır. Kaldı ki taşıma su ile değirmen dönmez. Mandıralara tankerle su taşıyoruz ama yine yeterli değildir. Ülkeye gelecek olan sudan ümitliyiz. Bölgemiz gelecek olan suyla rahatlayacaktır’ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.