1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜNEY KIBRIS-YUNANİSTAN-MISIR ÜÇLÜ GÖRÜŞMESİ
GÜNEY KIBRIS-YUNANİSTAN-MISIR ÜÇLÜ GÖRÜŞMESİ

GÜNEY KIBRIS-YUNANİSTAN-MISIR ÜÇLÜ GÖRÜŞMESİ

Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Mısır’dan yetkililerin üç ülke arasındaki işbirliğinin sıkılaşması ve artırılması hedefiyle;

A+A-

Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Mısır’dan yetkililerin üç ülke arasındaki işbirliğinin sıkılaşması ve artırılması hedefiyle Atina’da bir araya geleceği haber verildi.

Fileleftheros gazetesi “Yeni Üçlü Mısır, Yunanistan, Kıbrıs... İlişkilerin Sıkılaşması ve İşbirliğinin Artması İçin Atina’da Toplantı” başlıklarıyla verdiği haberinde, Mısır’ın Dışişleri Bakanlığı Avrupa Konuları Müsteşarı Büyükelçi Hatem Seif El Nasr’ın, son zamanlarda Yunanistan, Güney Kıbrıs ve Mısır arasında belirlenen üçlü istişareler mekanizmasının düzenli olarak icrasının korunması çerçevesinde Atina’da Dışişleri Bakanlıkları Müsteşarları düzeyinde üçlü yeni siyasi istişarelerde bulunacağını yazdı.

Gazeteye göre Seif El- Nasır, görüşmelerin üç ülke arasındaki ilişkilerin çeşitli alanlarda sıkılaşmasını ve ortak müteşebbis projeler oluşturulmasının incelenmesi de dahil ortak işbirliklerinin yapılmasını hedeflediğini söyledi.

Seif El-Nasr çeşitli bölgesel ve uluslararası konularda görüş alış verişlerinde bulunulacağını da anlattı.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.