1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜNEYE KAÇTIKLARI DÜŞÜNÜLÜYOR
GÜNEYE KAÇTIKLARI DÜŞÜNÜLÜYOR

GÜNEYE KAÇTIKLARI DÜŞÜNÜLÜYOR

Güneye kaçtıkları düşünülüyor

A+A-

Moon Roose Tatil Köyü’nde önceki gün meydana gelen soygun olayının faili olarak aranan, Pakistan uyruklu 3 kişi halen bulunamadı
 
Elmas TOKAY

Karaoğlanoğlu (Ayorgi) S Bölgesi’nde faaliyet gösteren, Moon Rose Tatil Köyü’nde önceki gün sabaha karşı meydana gelen soygunla ilgili polis soruşturması sürüyor. İkisi tatil köyü çalışanı olmak üzere 3 kişiyi her yerde arayan polis ekipleri henüz bir sonuca ulaşamadı. Aranan 3 kişinin kullandığı telefonlarda Güney Kıbrıs hattından birileriyle konuştukları tespit edildi. Soyguncuların yasa dışı yollardan Güney Kıbrıs’a geçmiş olabileceğinden şüpheleniliyor.

Kaçtıkları otomobil de aranıyor

3 kişi, otel sahibi Salih Aygın’ı ve temizlik görevlisi Carol Tangayev’i, iple bağlayıp, tehditle kasanın şifresini öğrendikten sonra, kasadaki yaklaşık 80 bin TL’yi alarak Aygın’ın otomobiliyle ortadan kaybolmuştu.

Aygın’ın ve Tangayev’in saatlerce bağlı kalması ve yaklaşık 5 saat sonra polise ulaşması, soyguncuların olay yerinden rahatça uzaklaşmasına sebep oldu. Şu ana kadar polis ekipleri, ne 3 kişinin kaçtığı otomobile ne de kendilerine ulaşamadı.

3 kişi sorgulanıp, serbest bırakıldı

Soygunu gerçekleştiren kişilerle, olay öncesi telefon görüşmesi yaptıkları tespit edilen ve önceki akşam gözaltına alınan 3 kişi, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından dün öğleden sonra serbest bırakıldı.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.