1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. GÜNLERDİR SADECE DUVARA BAKIYOR!
GÜNLERDİR SADECE DUVARA BAKIYOR!

GÜNLERDİR SADECE DUVARA BAKIYOR!

Kimse bir anlam veremedi...

A+A-

Arjantin'in General Roca şehrinde yaşayanlar bugünlerde oldukça şaşkın. Peki neden? Çünkü bölgedeki bir Labrador cinsi köpek yüzünden. Peki bu köpeğin özelliği ne? Günlerdir mavi duvara bakması ve kimsenin buna bir anlam verememesi...

Bakıyor, bakıyor, bakıyor

Sosyal medyayı sallamayı başaran videoda Chicho adlı bir köpeğin garip ve enteresan görüntülerine yer veriliyor. Chicho günlerdir mavi bir duvara bakıyor, bakıyor, bakıyor...

Gördüğü şey ne?

Kimse anlam veremiyor. Chicho dümdüz mavi bir duvara karşı yüzünü dönerek neye odaklanıyor? Acaba bizim görmediğimiz bir şey mi görüyor? Yoksa kör de gözleri mi görmüyor?

Kimse anlamış değil

Sosyal medya kullanıcıları ya da veterinerler de henüz Chicho'yu anlayabilmiş ve algılayabilmiş değil. Ancak General Roca'da yaşayan herkes artık bu durumun sadece bölgede değil dünya çapında ilgi yarattığının daa farkında.

Onlar bile keşfetti

Chicho'nun hiçbir açıklama getirilemeyen bu anlamsız bakışmaları Discovery Channel'ı bile harekete geçirmiş durumda. Videoyu çeken kişiyle irtibata geçen kanal yetkilileri de empati kurma hedefinde Chicho'cukla.

Korkutucu mu?

Chicho'nun yarattığı bu durum sizce korkutucu mu? Depremi nasıl önce köpekler hisseder ve derhal garip garip hareketlerde bulunurlar, yoksa acaba felaket kapıda da Chicho hissediyor belki de.

Belki de hisleri kuvvetli?

Belki de Chicho'nun hisleri olağanüstü kuvvetli ve her şeyi algılayabiliyor ve bize, henüz algılayamadığımız bir mesajı var. İnsan demeden edemiyor, neden olmasın?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.