1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜNSEL AİLESİNİ KUTLADI
GÜNSEL AİLESİNİ KUTLADI

GÜNSEL AİLESİNİ KUTLADI

Günsel ailesini kutladı

A+A-

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Near East Bank Girne şubesinin yeni binasının hayırlı olmasını diledi
Near East Bank’ın Girne şubesinin yeni binasının açılışı dün gerçekleştirildi. Açılışta, Near East Bank Genel Müdür Vekili Dinç Erkman, Near East Bank Yönetim Kurulu Üyesi Selami Kaçamak, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Suat Günsel ve Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu birer konuşma yaptı.

Açılışa, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, YDÜ Kurucu Rektörü, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Günsel, bazı siyasi parti temsilcileri, işadamları, banka çalışanları ve davetliler katıldı.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, konuşmasında, ülkede eğitim ve bankacılık alanlarında başarılı hizmetler veren Günsel ailesini kutlayarak, hizmete açtıkları Near East Bank Girne şubesinin yeni binasının hayırlı olmasını diledi.

Günsel ailesinin eğitim ve bankacılık alanları dışında yapacağı yatırımları merak ettiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Eroğlu, ailenin petrol alanına da yatırım yapmasını istedi.

Eroğlu, ülkenin en büyük ihtiyacının istihdam sorununu çözecek yatırımların yapılması olduğunu kaydederek, bu kapsamda hükümetlerin yatırımcılara gerekli önemi göstermesi gerektiğini belirtti.

Günsel: Şube sayısı 12’ye ulaştı
YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Suat Günsel de, ekonomiye yön veren Near East Bank’ın Girne şubesinin yeni binasını açmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Günsel, faaliyetlerine 1996 yılında YDÜ içerisinde tek şubeyle başlayan bankanın bugün toplamda 12 şubeye ulaştığını kaydetti.

Yenilikçi bankacılık anlayıla hizmet vermekte oldukları bu sektörde sürdürülebilir bir büyüme stratejisiyle faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Günsel, sahip olduğu etkin ve dinamik insan kaynağı, hizmet anlayışı ve benimsediği müşteri odaklı hizmet yaklaşımıyla Near East Bank’ın KKTC bankacılık sektöründe ger geçen gün daha da ileriye gideceğini söyledi.

Erkman: 18 yılı geride bıraktık
Near East Bank Genel Müdür Vekili Dinç Erkman, geliştirdiği yeni ve yaratıcı ürünler, her koşulda müşteri memnuniyetine olan inanç, dinamik insan kaynağı ve teknolojik dönüşüme verdiği önemle bankacılık sektöründe 18 yılı geride bıraktıklarını söyledi.

Near East Bank Yönetim Kurulu Üyesi Selami Kaçamak ise Near East Bank’ın genişleme politikasının sürdüğünü ifade ederek, bu kapsamda halka daha iyi, hızlı ve kaliteli hizmet sunma adına şube ve atm sayılarını artıracaklarını kaydetti

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.