1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. GÜNSEL'E ULUSLARARASI ÖDÜL...
GÜNSEL'E ULUSLARARASI ÖDÜL...

GÜNSEL'E ULUSLARARASI ÖDÜL...

GÜNSEL'E ULUSLARARASI ÖDÜL...

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, Uluslararası Sokrates Komitesi tarafından Birleşik Avrupa Ödülü’ne layık görüldü.

YDÜ’den yapılan açıklamada, Günsel’in, “başta ülkesindeki en büyük eğitim kurumunun yaratılmasına ve gelişmesine liderlik ederek, kurduğu ve geliştirdiği eğitim kurumunun sağladığı hizmetlerle ülkesine, insanına ve uluslararası topluluğa bilim, eğitim ve kültür alanında hizmet ettiği ve ayrıca Avrupa’nın entegrasyonu ile gelişimine yine eğitim, bilim ve kültür alanında şahsen katkı koyduğu” için Uluslararası Sokrates Komitesi tarafından Birleşik Avrupa Ödülü’ne layık görüldüğü ifade edildi. Günsel’e ödülün Salı akşamı verileceği belirtildi.

GÜNSEL OXFORD’DA LİDERLER ZİRVESİ’NE KATILACAK

Bu arada Avrupa Rektörler Kulübü üyesi olan Dr. Suat İ. Günsel’in, yarın adadan ayrılarak İngiltere’nin Oxford kentinde 14 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Oxford Liderler Zirvesi’ne katılacağı belirtildi.

YDÜ tarafından yapılan açıklamada, Günsel’in zirvede bir de konuşma yapmasının beklendiği, Günsel’in Londra temasları kapsamında uluslararası basın yanında ülke temsilcileri ile de bir araya geleceği kaydedildi. Dr. Suat İ. Günsel’e ziyaretinde yardımcısı Tümer Garip eşlik edecek.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.