1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. GÜNÜN EN İĞRENÇ HABERİ!
GÜNÜN EN İĞRENÇ HABERİ!

GÜNÜN EN İĞRENÇ HABERİ!

Dünya bunu konuşuyor...

A+A-

ABD'de cinayetten yargılanan bir mahkum, eski sevgilisini önce öldürdü, sonra da organlarını pişirip yedi.

ABD bu haberle sarsıldı. Cinayetten yargılanan, ancak daha sonra serbest bırakılan 33 yaşındaki mahkum Joseph Oberhansley, 46 yaşındaki eski sevgilisi Tammy Jo Blanton'ı bıçaklayarak öldürdü. Ardından ise kalbini, akciğerini ve beynini yedi.

POLİS GELİNCE KAÇTI
ABD'nin İndiana eyaletinde gerçekleşen vahşet ile ilgili yapılan dünkü duruşmada ortaya çıkan detaylar kan dondurdu. Caninin, kurbanının evine zorla girmek istediği, kadının polis çağırması üzerine ise kaçtığı belirtildi. Ancak adamın, korkunç planını uygulamak üzere aynı gece döndüğü tahmin ediliyor, zira Blanton, sabah işe gitmeyince iş arkadaşları endişelenip polis çağırdı.

KAPIYI O AÇTI
Olay yerine giden polis, kapıyı açan Oberhansley'in cebindeki kan ve saç tellerin olduğu bıçağa rastladı. Bunun üzerine Oberhansley tutuklandı ve evdeki arama başlatıldı. Orada polis, dehşet verici manzarayla karşılaştı.

Banyodaki kadın cesedi, kafatası kırılmış, bedeni ise tahrif edilmiş bir halde bulundu. Yanındaki masada ise kıskaç, ve içi insan derisi ve kemik dolu tencere ve mutfak malzemeleri olduğu belirtildi.

PİŞİRİP YEDİ
Polis raporunda yer alan ifadelere göre zanlı, kadının beynini pişirip yediğini itiraf etti ancak daha sonra mahkemede suçunu kabul etmeyip herşeyi yalanladı.

Oberhansley, 1998 yılında 17 yaşındaki sevgilisini bebeklerinin doğumundan hemen sonra silahla öldürdü. Cinayet suçundan hapis yatan katil, 2012 yılında 500 dolar ödeyerek, savcının itiraz etmesine rağmen serbest bırakıldı.

 Tekrar cinayet ile suçlanan Oberhansley'in duruşması 15 Şubat 2015 tarihinde başlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.