1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜPEGÜNDÜZ ÇOCUK KAÇIRMA
GÜPEGÜNDÜZ ÇOCUK KAÇIRMA

GÜPEGÜNDÜZ ÇOCUK KAÇIRMA

Lefkoşa’nın göbeğinde

A+A-

Ö.A adlı Kıbrıslı işadamı, eşi ve iki yaşındaki çocuğuyla bir otelin lobisinde çayını yudumlarken, içeri giren bir kadın, “çocuğum oldu diye sevinme… İster bugün, ister yarın, burada olmasa bile Türkiye’de onu senden alacağız” diye tehdit etti. Kadının arkasından yetişen Ö.A, polis çağırarak kadını polise teslim etti. 30 yaşlarındaki Mardinli olduğu söylenen kadının bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.


Ö. A adlı genç işadamı, çay içip sohbet etmek için geldiği bir otelde hayatının şokunu yaşadı. İki yaşındaki çocuğu ve eşiyle otele gelen Ö.A, kuytu bir yere oturdu. 

İsmiyle seslendi…

Kıbrıslı işadamı Ö.A ve ailesinin otele girmesinden 10 dakika sonra, hırpani kılıklı bir kadın yanlarına gelerek “sen Ö. A’ mısın?” diye sordu. Ö.A’nın “evet benim” demesinin ardından kadın, Ö.A’yı tehdit ederek otelden dışarı çıktı. Yaşadığı şokun etkisiyle birkaç saniye duraklayan Ö.A, olayı şu sözlerle Haberal Kıbrıslı Gazetesi’ne anlattı: 

“Dün saat 12.30 sıralarında çocuğum ve eşimle büyük otellerden birine gittik. Lobide en dip köşeye oturduk.  Oğlum bir kenarda oynamaya başladı. Çaylarımızı içerken, oturduktan aşağı yukarı 10 dakika sonra yanımıza bir kadın yaklaştı. Üstü başı pek iyi değildi. ‘Ö.A sen misin” dedi. ‘Evet’ dememle, bana ‘Çocuğum oldu diye sevinme… İster bugün, ister yarın, burada olmasa bile Türkiye’de onu senden alacağız’ dedi. 

Bugün mahkemeye çıkacak

Bir an durakladım. Sonra kadının peşinden otelden dışarı çıktım. Kadın yana doğru dönünce koşup yakaladım. Etkisiz hale getirdikten sonra polisi aradım. Polis geldi, kadını tutukladı. Çevreden durumu anlayamayanlar, kadını tutunca kavga ettiğimizi düşündüler, ama elimi sürmedim. Kadın bugün mahkemeye çıkarılacak. Ne olduğunu anlayacağız.”

“Kimseyle husumetim yok”

Kendilerini tehdit eden kadını tanımadıklarını, neden böyle bir şey yaptığına anlam veremediklerini ifade eden Ö.A, kimseyle husumetinin bulunmadığını sözlerine ekledi.
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.