1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜR TUTUKLU YARGILANACAK
GÜR TUTUKLU YARGILANACAK

GÜR TUTUKLU YARGILANACAK

Gür tutuklu yargılanacak

A+A-

Nadire BAHADİ
Gazimağusa’da tasarrufunda 8 adet uyuşturucu içeren hapla yakalanan Erhan Gür’ün tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden yargıç karşısına çıkarıldı. Kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarruf davaları okunan zanlı Gür tutuklu yargılanmak üzere Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.
Polis soruşturmasını tamamladı
Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hüseyin Özdesoy mahkemede verdiği ifadesinde 1 Mart tarihinde alınan bir bilgi ışığında Suriçi bölgesinde düzenlenen operasyon sonucu Erhan Gür’ün tasarrufunda 8 adet uyuşturucu madde içeren hap bulunduğunu anımsattı. Zanlı Gür’ün üzerinde bulunan hapların analiz için Devlet Kimya Laboratuarı’na gönderildiğini belirten Özdesoy, analiz sonuçlarına göre söz konusu hapların MDMA türü uyuşturucu madde içeren Extacy olduğunu açıkladı. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığına dikkat çeken Özdesoy, Erhan Gür’e 29 Şubat tarihinde 8 adet kanunsuz uyuşturucu madde alma, 29 Şubat- 1 Mart tarihleri arası kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu davalarının okunduğunu ifade etti.
Özdesoy: Serbest kalması halinde suç işlemeye devam edebilir
Erhan Gür’ün daha önceden işlediği uyuşturucu suçu nedeni ile 1 yıl, 15 Şubat 2014 tarihinde işlediği kanunsuz uyuşturucu madde ama ve tasarruf suçlarından ise 4 ay hapse mahkum edildiğini belirtti. Zanlının ayrıca bir çok adli suça karışıp mahkum olduğunu belirten Özdesoy,  serbest kalması halinde suç işlemeye devam edebileceğini belirterek, mahkemeden Erhan Gür’ün tutuklu yargılanması için cezaevine gönderilmesini talep etti.
2 ay cezaevine gönderildi
Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Banu Soyer, zanlı Erhan Gür’ün tutuklu yargılanması gerektiği konusunda karara vararak, 2 ayı geçmeyecek şekilde hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini uygun gördü.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.