1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GURBET OLDUĞUMUZ İÇİN İŞ VERMİYORLAR!
GURBET OLDUĞUMUZ İÇİN İŞ VERMİYORLAR!

GURBET OLDUĞUMUZ İÇİN İŞ VERMİYORLAR!

Yaptığını böyle açıkladı...

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze pir Baykur'un haberine göre; Tuzla’da Nisan-Mayıs 2018 tarihleri arasında suç ortağı olan Özay Takımcılar ile birlikte 70 adet akü sirkat eden ve konu aküleri satarak karşılığında sahtekarlıkla para temin eden zanlı Gökhan Takımcılar, dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Sirkat” ve “Sahtekarlıkla para temini” suçlarıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarılan zanlı Takımcılar, davaları görüşülünceye değin 45 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

2 ay sonra tespit edildi

Meselenin tahkikat memuru, zanlı Gökhan Takımcılar’ın 9 Nisan 2018 ile 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Özay Takımcılar ile birlikte Tuzla’da bulunan Mağusa Belediyesine ait ambar içerisinden 70 adet aküyü sirkat edip Haspolat’ta bulunan bir hurdalığa 2 bin 300 TL’ye satarak sahtekarlıkla para temin ettiklerini açıkladı. Özay Takımcılar’ın 16 Mayıs 2018 tarihinde tutuklandığını ve 25 Mayıs 2018 tarihinde teminata bağlandığını belirten tahkikat memuru, 16 Mayıs 2018 tarihinden itibaren aranan zanlı Gökhan Takımcılar’ın ise 26 Temmuz 2018 tarihinde tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. Zanlının daha önceden işlemiş olduğu birçok sirkat ve askeri yasak bölgeyi ihlal suçu olduğunu belirten tahkikat memuru, ayrıca şuan Demirhan Polis Karakolunda soruşturulmakta olan sirkat meselesinin de olduğunu söyledi. Tahkikat memuru, zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını, zanlının serbest kalması halinde askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs’a kaçma ihtimalinin veya sirkat suçunu işlemeye devam etme ihtimalinin bulunduğunu ifade ederek, zanlının davaları görüşülünceye değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

Zanlı: Gurbet olduğumuz için kimse bize iş vermiyor”

Mahkemede söz alan zanlı Gökhan Takımcılar, talep edilen sürenin uzun olduğunu söyledi. Zanlı Takımcılar, “Bakmakla yükümlü olduğum 3 çocuğum var. Okumam yazmam yok. Tek amacım çocuklarımı okutmak. Gurbet olduğumuz için kimse bize iş vermiyor” dedi.

45 gün cezaevinde bekleyecek

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı Gökhan Takımcılar’ın davaları görüşülünceye değin 45 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.