1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜRGÖZE: “MESARYA UNUTULMUŞ BİR BÖLGE”
GÜRGÖZE: “MESARYA UNUTULMUŞ BİR BÖLGE”

GÜRGÖZE: “MESARYA UNUTULMUŞ BİR BÖLGE”

Zamanının hızlı geçtiğini söyleyerek...

A+A-

 

YORGANCIOĞLU: “ZOR BİR ALANDA ÇOK MESAFE KAT ETTİ”

HARMANCI: “DAHA DEMOKRATİK BİR GAZETE ÇIKARACAĞIZ”

GÜRGÖZE: “MESARYA UNUTULMUŞ BİR BÖLGE”

Mesarya Ajans’ın 5’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla The Elysium Park’ta resepsiyon düzenlendi.

Resepsiyona, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, milletvekilleri, sivil toplum örgütü ve sendika temsilcileri, işadamları ve davetliler katıldı.

Göçmenköy Taşkınköy Kültür Derneği Halk Dansları ekibinin gösterisi ile başlayan resepsiyonda, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Mesarya Ajans Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gürgöze birer konuşma yaptı.

YORGANCIOĞLU

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Mesarya Ajans Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gürgöze’nin zor bir alanda beş yıl gibi kısa sürede çok mesafe kat ettiğini belirterek, “Burada olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

“Kıbrıs Türk tarihinin gelenekselleşmiş isimlerin bile tarih olduğu, zor koşullarda bulunulan bir dönemde iş hayatına bağlılığıyla çok mesafe kat etti” diyen Yorgancıoğlu, Gürgöze’nin yüzlerce derginin altına imza attığını, beğenilerek okunduğunu kaydetti.

Yorgancıoğlu, Gürgöze’ye başarılarının uzun yılları kapsaması dileğinde bulundu.

HARMANCI

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, konuşmasına Gürgöze ile ilk tanışmalarını anlatan bir anı ile başladı. Gürgöze’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Harmancı, Lefkoşa Kent Gazetesi’ni çıkardıklarını, önümüzdeki dönemde birlikte, daha demokratik ve halkın beklentilerini karşılayan bir gazete çıkaracaklarını kaydetti.

Mesarya Ajans’ın bugüne gelmesinin kolay olmadığını söyleyen Harmancı, geniş bir yelpazede hizmet verildiğini ifade etti.

GÜRGÖZE

Mesarya Ajans Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gürgöze de, ajansın 5’inci yıldönümünü kutladıklarını, zamanının hızlı geçtiğini söyleyerek, bugüne gelmesine destek veren herkese teşekkür etti.

“Ben bir Mesaryalıyım ama bölgemde işimi yapamadım. Maalesef Mesarya unutulmuş, kalkınamayan, yaşam mücadelesi veren bir bölge” diyen Gürgöze, Türkiye’den Kıbrıs’a su getirilmesi projesinin bölgeyi canlandıracağını umut ettiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından, Mesarya Ajans’a katkıda bulunanlara plaket verildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.