1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜRLER'DEN AÇIKLAMA
GÜRLER'DEN AÇIKLAMA

GÜRLER'DEN AÇIKLAMA

Gürler'den açıklama...

A+A-

GÜRLER GÜZEYURT’TA BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYEREK, PARANIN 770 BİN 500 TL’SİNİN BULUNDUĞUNU AÇIKLADI

3 ZANLI TUTUKLANDI; 2 ZANLI ARANIYOR

Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası’nın para taşıyan aracından çalınan 3 milyon TL’nin 770 bin 500 TL’sinin bugün bulunduğu açıklandı.

Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Güzelyurt Polis Müdürlüğü’nde düzenlediği basın toplantısında, 24 Temmuz’da silah zoruyla yaşanan soygun olayın ardından sürdürülen aralıksız ve özverili çalışmalar sonucunda 12 gün gibi kısa bir sürede zanlıların tespit edildiğini ve bugün de çalınan paralardan 770 bin 500 TL’nin bulunarak emare olarak alındığını belirtti.

Diğer para ve amarelerin bulunması için çalışmaların sürdürüldüğünü vurgulayan Gürler, zanlılardan Bilal Çetereisi, Mahmut Fırat ve Ramazan Alliş’in tutuklandığını; halen 2 zanlılın ise arandığını açıkladı.

Gürler, bu safhada tahkikatın henüz tamamlanmadığı ve konunun ciddiyetini göz önünde bulundurarak daha fazla açıklama yapmak istemediğini belirtirken, ancak tahkikatlarının sonucunu daha sonra basınla paylaşacağının sözünü verdi.

Gürler, olayın aydınlatılmasında emeği geçen ekinine, bayram süresince çalışarak gösterdikleri başarıdan dolayı, basına da duyarlılığı için teşekkür etti.

Daha sonra ele geçirilen paralar basına gösterildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum