1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜRPINAR, LEFKOŞA ÇOCUK YUVASI’NI ZİYARET ETTİ
GÜRPINAR, LEFKOŞA ÇOCUK YUVASI’NI ZİYARET ETTİ

GÜRPINAR, LEFKOŞA ÇOCUK YUVASI’NI ZİYARET ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, tadilatı tamamlanan Sosyal Hizmetler Dairesi Lefkoşa Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

A+A-

BAKAN GÜRPINAR, YUVAYI ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, tadilatı tamamlanan Sosyal Hizmetler Dairesi Lefkoşa Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Kıbrıs’ta yaşayan İngiliz vatandaşlarının oluşturduğu bir vakıf olan “Children in Need Foundation” tarafından tadilatı yapılan Lefkoşa Çocuk Yuvası’nda, kız ve erkek tuvaletleriyle banyoları yeniden inşa edildi, bilgisayar odası oluşturularak, bina içinde kapsamlı bir yenileme yapıldı.

Çocukların daha iyi koşullarda yaşaması amacıyla yapılan tadilat çalışmaları için 85 bin TL harcandı.

Lefkoşa Yuvasını ziyareti sırasında Bakan Gürpınar’a Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt eşlik ederken, Yuva sorumlusu Melek Alp ve Children in Need Foundation Başkanı Marry Torris ile UBP Milletvekili Ersin Tatar da hazır bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Çocuk Yuvasını gezerek incelemelerde bulunmasının ardından Children in Need Foundation Başkanı Marry Torris’e katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

GÜRPINAR

Gürpınar yaptığı konuşmada, Sosyal Hizmetler Dairesi’nin kontrolünde olan Lefkoşa Çocuk Yuvası’nın, bakıma muhtaç çocukların geçiş istasyonu konumunda olduğuna işaret ederek, bakıma muhtaç çocukların önce buraya geldiklerini, ardından da ihtiyaçlarına göre diğer merkezlere dağıtıldıklarını anlattı.

Yuvadaki çocukların her türlü ihtiyaçlarının Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından karşılandığını ifade eden Gürpınar, çocuklara daha iyi hizmet verilebilmesi için çeşitli sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde çalışıldığını kaydetti.

Children in Need Foundation’a katkılarından dolayı teşekkür eden Bakan Gürpınar, “kendilerine teşekkür ediyor, işbirliğinin devamını diliyorum” dedi.  

TORRİS

Children in Need Foundation Başkanı Marry Torris de, Çocuk Yuvası personelinin çok başarılı olduğunu söyleyerek, yuvaya katkıda bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Çocukların daha iyi koşullarda yaşaması için gönülden ve kalpten bir katkı yaptıklarını ifade eden Torris,  iyi ilişkiler ve işbirliğinin süreceğini söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.