1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GURUR VEREN BAŞARI
GURUR VEREN BAŞARI

GURUR VEREN BAŞARI

Fenerbahçe adına yarışacak;

A+A-

Başarılı atletlerden Turan Cenk Fenerbahçe’ye transfer olacağını dün akşam açıkladı;

Ülkemizin yetiştirdiği yetenekli atletlerden Turan Cenk Fenerbahçe kulübüne transfer oldu.

Antrenörü Celal Keleş ile birlikte dün akşam Diyalog Tv’ye konuk olan Turan Cenk atletizmle ilgili düşüncelerini aktardı.  Dün akşam Diyalog TV’de Beyzade Ünalmış ile 90+  programına konuk olan Turan Cenk ve antrenör Celal Keleş önemli açıklamalarda bulundu.

Atletizm hayatımın bir parçası

Atletizme Celal Keleş sayesinde başladığını söyleyen Turn Cenk atletizmin hayatının bir parçası olduğunu vurguladı. Celal Keleş ile çalışırken birçok konuda olumlu değişiklikler yaşadığını belirten Turan Cenk hedefi ilk baştan büyük tuttuklarını söyledi.

200 metreden daha çok zevk alıyorum

Bundan sonra Fenerbahçe adına yarışmalara katılacağını söyleyen Turan Cenk “100 metre, 200 metre, ve 4x100 koşmaktayım. Daha çok 100 metre koşuyorum. Ancak 200 metre koşarken daha çok zevk alıyorum” dedi.

Uluslararası müsabakalara katılabileceğim

Yakın Doğu Üniversitesi’nde okuduğunu belirten Turan Cenk “Türkiye’de Fenerbahçe ile Uluslararası müsabakalara katılabileceğim” dedi. Turan Cenk, Antrenör Celal Keleş ile birlikte İstanbul’a gidip 31 ocak- 1 şubat 2015 tarihleri arasında Fenerbahçe adına Türkiye Salon atletizm şampiyonasında yarışlara katılacak.

Şampiyon kalmak önemli

Fenerbahçe’ye transfer olan ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Turan Cenk “Şampiyon olmak önemli değil şampiyon kalmak önemlidir” diyerek,  Celal Keleş ile daha ok mesafeler kat edeceğine inanıyor.

Turan çok yetenekli

Antrenör Celal Keleş ise Turan’ın çok yetenekli bir atlet olduğunu belirterek “Turan branşında devamlılığı olan bir atlettir. Çok sıkı çalışıyor. Atletizmi hayatının bir parçası olarak görüyor” dedi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.