1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜVENLİK GÖREVLİSİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
GÜVENLİK GÖREVLİSİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

GÜVENLİK GÖREVLİSİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

6 evden toplam 11 bin 300 TL para ile 2 bin 750 TL değerinde birçok eşya sirkat etti!

A+A-

6 eve giren Yıldırım cezaevine gönderildi

İskele’de 6 eve giren ve 1 eve girmeye teşebbüs eden zanlı Mehmet Yıldırım dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

İskele bölgesinde 7 ay içerisinde hırsızlık için 6 ayrı eve giren ve 1 eve de girmeyi teşebbüs eden zanlı Mehmet Yıldırım, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Geceleyin ev açma”, “Sirkat” ve “Geceleyin ev açmaya teşebbüs etme” suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Yıldırım, davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 45 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Birçok eşya çaldı

Meselenin tahkikat memuru Müfettiş Muavini Ahmet Tuluhan, zanlı Mehmet Yıldırım’ın 2014 yılı Mayıs ile Kasım ayları arasında İskele bölgesinde 6 adet ev açma, sirkat ve 1 adet ev açmaya teşebbüs etme suçunu işlediğini anımsattı. Tuluhan, zanlı Yıldırım’ın 6 evden toplam 11 bin 300 TL para ile 2 bin 750 TL değerinde birçok eşya sirkat ettiğini açıkladı.

Tuluhan, Kıbrıs Türk Petrollerinde güvenlik görevlisi olarak çalışan zanlı Yıldırım’ın daha önce de “Müstahdem tarafından sirkat” suçunu işleyerek yargılandığını ve 3 ay hapis cezasına mahkûm edildiğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Tuluhan, zanlının davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin hükümsüz tutuklu olarak 3 ayı geçmemek şartı ile cezaevine gönderilmesini talep etti.

45 gün cezaevinde bekleyecek

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Mehmet Yıldırım’ın davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 45 günü geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.