1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZEL BAŞLAYAN GECE KÖTÜ BİTTİ!
GÜZEL BAŞLAYAN GECE KÖTÜ BİTTİ!

GÜZEL BAŞLAYAN GECE KÖTÜ BİTTİ!

Şişede durduğu gibi durmuyor...

A+A-

Aşırı alkolün tesiri altında kız arkadaşı ile tartışan genç, olaya müdahale eden polisi darp ettikten sonra üzerindeki pantalonu da parçaladı

Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’da dün gece iki genç arasında yaşanan tartışmaya müdahale eden Adli Şube’de görevli polis memuru Metin Dağaşaner darp edildi.
Birlikte eğlenmek için dışarıya çıkan Begüm Lordoğlu ile Cem Özanç eve dönüş yolunda sigara almak için durdukları marketin önünde tartışmaya başladı. Bölgedeki vatandaşlar iki genci sakinleştiremeyince durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis Metin Dağaşaner, Cem Özanç’ın ifadesine başvurmak istediği sırada fiziki kuvvetle karşılık gördü.
Polisten alınan bilgiye göre, 199 promil alkol tesiri altında bulunan 33 yaşındaki Cem Özanç, Mehmet Akif Caddesi’nde dün saat 01.30 civarında, yüksek sesle bağırdığı gerekçesiyle kendisini sakinleştirmek isteyen polis memurunu darp etti. 

 

Kendi pantolonunu da parçaladı
Bununla da kalmayan alkollü genç, görevi başındaki polis memurunu itip, görevinden men ettikten sonra, üzerindeki pantolonu elleri ile paçasından kasten ve kanunsuz olarak çekip yırtarak hasara uğrattı. Olaydan sonra Cem Özanç, polis tarafından gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

 

Lordoğlu: Şikâyetçi değilim
Başkent Lefkoşa’da önceki gün yaşanan olayda adı geçen ve çocuk doktoru olan Begüm Lordoğlu,

Olayda isminin geçmesi nedeni ile kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesini isteyen Lordoğlu yaşanılanları, “Gece erkek arkadaşımla eğlenmek için beraber dışarıya çıktık. Eğlencemiz bitince eve doğru gidiyorduk. Sigara almak için markete uğradık. Market kapalıydı. Arabamın yanına döndük ve o sırada sözlü tartışmaya başladık. Yolun kenarında bizi gören insanlar da tartışmaya dâhil oldu. Araya birkaç kişinin girmesi üzerine polis arandı. Zaten evlerdeki insanlar da sesleri duyup yanımıza geldiler. Polis gelince, ifade vermek için karakola gittik. Erkek arkadaşımdan şikâyetçi değilim” sözleri ile anlattı

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.