1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZEL BİR YUVA ARIYORLAR
GÜZEL BİR YUVA ARIYORLAR

GÜZEL BİR YUVA ARIYORLAR

Güzel bir yuva arıyorlar

A+A-

Gazimağusa’da henüz 10 günlükken anneleri duyarsız bir vatandaş tarafından zehirlenip katledilen köpeğin yavruları kendilerini sahiplenebilecek hayvan severleri arıyorlar.

Yavruları bulan duyarlı vatandaş Mediha Doğan, köpekçiklere zor şartlarda bakıyor. Mediha Doğan’ın evinin yol kenarında olması nedeniyle de köpek yavrularının birine geçtiğimiz günlerde de bir araba çarptı.

Hemen veteriner hekime muayene ettirilen köpekçiğin belinin kırıldığı anlaşıldı. Köpekçiğin ameliyat masrafları yaklaşık bin TL tutuyor.

Talihsiz yavrunun ameliyat masraflarını karşılayabilmek için bir grup hayvan sever 29 Mart Cumartesi günü saat 10.00 ve 16.00 saatleri arasında Seasons Restoran yanında kermes düzenleyecek.

Kermes için eşya bağışı yapmak isteyenlerin Punk Tattoo and Piercing Studio, Mağusa Gençlik Merkezi’ne (MAGEM) ve Simge Okburan’ın 0542-861- 81-85 numaralı telefonuna ulaşmaları rica edildi.

Öte yandan, yavruları sahiplenmek isteyenlerin de Mediha Doğan’a 0533- 840-15- 52 numaralı telefondan ulaşabilecekleri açıklandı.

Kıbrıs

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.