1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ SERGİ SALONU”
"GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ SERGİ SALONU”

"GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ SERGİ SALONU”

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, serginin açılışında YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu konuşma yaptı.

A+A-

İLK SERGİ REKTÖR, ÖĞRETİM ELEMANLARI VE DOKTORA ÖĞRENCİLERİNİN

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi bölümünde “Güzel Sanatlar Eğitimi Sergi Salonu” ve müzik öğretmenliği stüdyosu hizmete girerken, Resim-İş Öğretmenliği programı öğretim elemanları, doktora öğrencileri ve YDÜ Rektörü Prof. Dr. Ümit Hassan’nın da ilk resim sergisi açıldı.

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, serginin açılışında YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu konuşma yaptı. Salon ve sergi açılışının YDÜ camiasının sanata, kültüre ve bilime verdiği değerin bir ifadesi olduğunu söyleyen Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu, fakülte dekanları ve sergiye katılan öğretim elemanlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu da konuşmasında açılışı yapılan salon ve stüdyoyla ilgili bilgi verdi; sanata, bilime önem verdiklerini vurguladı.

Atatürk Eğitim Fakültesi Resim-İş Anabilim Dalı Başkan Vekili Uzman Fatoş Miralay ise yaklaşık 60 eserden oluşan bir serginin ilkini gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, öğretim elemanları ve doktora öğrencilerinin sergilerinin 10 gün boyunca sergileneceğini söyledi.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.