1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. GÜZELLERİN BAŞROL SAVAŞI
GÜZELLERİN BAŞROL SAVAŞI

GÜZELLERİN BAŞROL SAVAŞI

GÜZELLERİN BAŞROL SAVAŞI

A+A-

Burak Özçivit’e kafa yorduran güzeller… Yeni filmi için kadın oyuncu arayışına giren Özçivit, Fahriye Evcen’i düşünürken son anda Serenay Sarıkaya’da karar kıldı.

BRK’S Production adıyla yapım şirketi kuran Burak Özçivit, ilk sinema filmi için kadın oyuncu arasında tereddütte kaldı. Uzun zamandır yazdığı hikayeleri senaryolaştırıp filme çekmeye hazırlanan yakışıklı oyuncu, ilk olarak adının aşk dedikodularına karıştığı Fahriye Evcen’i düşündü. Bu fikrini çalışma ekibiyle de paylaşan Özçivit, ortak karar doğrultusunda karaktare uygun kişinin Serenay Sarıkaya olduğunun kanaatine vardı. ‘Medcezir ‘dizisinin sezon finali yapmasıyla tatile çıkan Seranay Sarıkaya’nın dönüşünü bekleyen Özçivit, önümüzdeki günlerde rol teklifinde bulunacak.

ZEYBEK DERSİ ALIYOR  

Öte yandan Burak Özçivit rolü için ön hazırlıklara başladı. ‘Çalıkuşu’ dizinin final yapmasıyla yaz tatilini çalışarak geçiren oyuncu, filmdeki zeybek sahneleri için dans dersleri alıyor. Günün iki saatini kursta geçiren oyuncu, ayrıca oyunculuk derslerine de kaldığı yerden devam ediyor.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.