1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Güzellik kraliçesi yüzünden sevgilisini öldürdü
Güzellik kraliçesi yüzünden sevgilisini öldürdü

Güzellik kraliçesi yüzünden sevgilisini öldürdü

Güzellik kraliçesi yüzünden sevgilisini öldürdü

A+A-
Terk etme vakalarının sıkça görüldüğü günümüzde, kadınların çoğu buna karşılık olarak "masum" sayılabilecek intikamlar alırken, bazıları da Shayna Hubers gibi elini kana bulayabiliyor. Bunun sonuçları da bir hayli ağır oluyor... Eğer sevgilinizden ayrılırsanız, Instagram paylaşımlarını iyi takip edin. Elinde silah görüyorsanız, bunu gerçekten ciddiye almanız gerekebilir!

 

Aşk kimileri için uğruna ölüp, öldürebileceğiniz bir tutku, bir saplantı olabiliyor. Bunun en canlı örneklerinden biri 2012 yılında ABD Kentucky'de yaşandı. 14 yaşındaki Shayna Hubers, tutku dolu bir aşk beslediği sevgilisi Ryan Posten'i yaklaşık 3 yıl önce dünyayı şok eden bir cinayete kurban gitmişti. Geçtiğimiz günlerde bu cinayete yönelik son duruşma tamamlandı ve, Posten'in ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili olarak Hubers 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Başarılı ve gözde bir avukat olan Ryan Posten 3 yıl önce kendisine aşık olan sevgilisi Shayna Hubers'i, gönlünü başka birine kaptırınca terk etmişti. Ryan Posten'in uğruna ilişkisini bitirmeyi göze aldığı kadın ABD'de Ohio güzellik yarışması kraliçesi Audrey Bolte'ydi. Bolte ve Posten'in ilişkisini haber alan Hubers, bir süre atış talimleri yapmak için bir poligonda çalıştı.

201509141419_hubers27n-3-web.jpg

Sonrasında Bolte ve Posten'i bir barda yakalayan Hubers, yanında taşıdığı silahı çekip tam 6 el ateş etmişti. Mermilerden biri yüzüne isabet edilen Posten'in tanınmaz hale geldiği olayda can vermesi üzerine Hubers tutuklanmış ve davası görülmeye başlanmıştı. Mahkemede serin kanlı duruşuyla yargıç ve jüriyi bir hayli korkutan Hubers'in "Ryan burun estetiği yaptırmak istiyordu, ben de yaptım." diyerek işlediği cinayeti özetleyince uzun süre ABD gündeminden düşmemişti. Mahkemede tanık olarak söz alan Bolte ise, Hubers'in hayranlarından tehditler aldığını ve güvenliğinden endişe ettiğini anlatmıştı.

Olaydan sonra pek çok erkek hayranından evlenme teklifi almaya başlayan Hubers, geçtiğimiz günlerde yargılandığı davanın nihayete ermesiyle kesinleşen cezasını almış toldu. Hakimlerin 40 yılla cezalandırdığı Hubers için pek çok hukukçu itirazlarda bulundu. Son yılların en soğukkanlı ve kasıtlı işlenmiş cinayetlerinden biri olarak görülen olayda kesilen 40 yıllık cezanın oldukça "hafif" olduğu konusunda pek çok tartışma yapılıyor. 

201509141418_misstexas1.jpg

İlginç olan bir başka konu ise Shayna Hubers'ın 1.700'den fazla takipçisi olan Instagram hesabı. Instagram'da cinayetten sadece birkçak gün önce paylaştığı fotoğraflar bir hayli dikkat çeken Hubers'e büyük bir destek verildiği görülüyor. Öyle ki, erkek hayranları "Beni de vur Shayna" gibi mesajlar atabiliyor! İşte Shayna'nın Instagram'daki son paylaşımları. Belki de Ryan, Shayna'nın poligondaki pozlarını dikkate alsaydı şu an hayatta olabilirdi...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.